Domaća video igra "Awakening of Heroes"
Video igre

Još jedna domaća igra “Awakening of Heroes” na Steam Greenlightu!

Domaća video igra Awakening of Heroes upravo je izašla na Steam Greenlight i ako prikupi dovoljan broj glasova, moći će da se preuzme sa ove popularne platforme za distribuciju video igara, potpuno besplatno. Podržite ambiciozni projekat COFA Games tima iz Beograda, jednostavnim glasanjem na AoH strani putem vašeg naloga na Steam-u.

Domaća video igra "Awakening of Heroes"

Domaća video igra “Awakening of Heroes”

Ako se još uvek niste upoznali sa ovim neobičnim naslovom koji se trenutno nalazi u alfa razvojnoj fazi, možete to odmah da uradite.

Ljupka bakica manipulator, mesar sa alter-egom matematičara, seksi odžačarka, prgavi hipster, deka derdevil… Ovi naizgled obični ljudi polako bude svoje skrivene moći, a njihove proteze, eksplozivne torte, praćke i košobrani transformišu se u najmoćnija oružja. Ova neobična pojava, u naučnim krugovima poznata pod imenom Awakening of Heroes, neće zaobići ni vas.
Neimenovani izvor iz NASA otkriva nam da je za ‘buđenje heroja’ odgovorna grupa opasnih prestupnika, okupljena u organizaciju COFA Games. Naoružana tastaturama, miševima i maštom, pokrenuli su nezaustavljiv proces koji ozbiljno preti da običnu, predvidljivu svakodnevicu inficira neizlečivom dozom humora, zabave i uzbuđenja. Iako zvanični organi, pod svaku cenu pokušavaju da zaustave Awakening of Heroes, virus igre se širi neverovatnom brzinom, prelazeći iz države u državu, sa kontinenta na kontinent.

Chimneya La Berge Podržimo domaću igru Awakening of Heroes na Steam Greenlightu!

Upoznajte AoH, atipičnu “Multiplayer Online Battle Arena” igru koja je upravo prezentovana na Steam Greenlight-u, gde čeka vaše glasove. Možete da pomognete ovom jedinstvenom projektu i tako što ćete pozvati vaše prijatelje da glasaju. Na taj način ne samo da ćete dobiti priliku da zaigrate desktop verziju igre, već ćete i doprineti razvoju gaming industrije na ovim prostorima, jer pojavljivanje na ovom globalnom marketu video igara svakako jača zainteresovanost gejmera širom sveta za igre koje dolaze iz ovog regiona.

Gram Lucinda Podržimo domaću igru Awakening of Heroes na Steam Greenlightu!

A ako želite da postanete deo AoH tima koji testira igru u alfa fazi, prijavite se na web sajtu igre http://awakeningofheroes.com/. Tako ćete biti među prvim igračima sa ranim pristupom igri na Steam-u. Kad bude završena, imaćete priliku da na svojim desktop računarima, tabletima ili na Facebook-u, odaberete omiljenog heroja i da, organizovani u timove, u realnom vremenu primenite svoje gejmersko iskustvo. Čak i ako nemate prethodno iskustvo sa ovim, prilično zahtevnim žanrom, nemojte da brinete. Jedna od osnovnih ideja COFA Games tima jeste da uzbudljivi MOBA svet približi široj populaciji gejmera.

Jack Mess Podržimo domaću igru Awakening of Heroes na Steam Greenlightu!

“Iako u osnovi podseća na MOBA igre, Awakening of Heroes nudi značajne novine koje je čini jedinstvenom”, objašnjava Nikola Mitić, vođa COFA Games tima.“Humor i lakoća igranja približavaju igru širokom spektru igrača koji traže kratke, opuštene i dinamične partije. Takođe, tu je i izgradnja naselja u prigejmu koja je u interakciji sa događajima u samoj areni. Zahvaljujući power up-ovima, igrači mogu neočekivano da promene tok igre. Ako na sve to dodamo i interakciju sa okolinom u ingejmu, na kojoj trenutno radimo,imamo kombinaciju koja još uvek nije viđena”, ističe Nikola.

Joffrey the Prankster Podržimo domaću igru Awakening of Heroes na Steam Greenlightu!

Pored Steam-a, prva domaća MOBA igra moći će da se igra na bilo kom mestu sa Internet konekcijom, zahvaljujući integraciji sa Fejsbukom, koja će joj, uz desktop i tablet verzije dati bitnu prednost u odnosu na konkurenciju. Pored toga, Awakening of Heroes je integrisan sa Oculus Riftom, što omogućava igračima da iskuse čari virtuelne realnosti i zakorače u samu igru u ulozi posmatrača.

Roger McBacon Podržimo domaću igru Awakening of Heroes na Steam Greenlightu!

Awakening of Heroes – bitne karakteristike
• Žanr – MOBA (multiplayer online battle arena) – podvrsta RTS (real time strategy) žanra
• Početak alfa testiranja – maj 2014
• Igra se kreira pomoću Unity 3D alata – razvijen je od strane Unity Technologies kao alternativa Adobe Flash-u, predstavlja osnova za razvoj igara i Internet sadržaja za sve dostupne desktop platforme, konzole i mobilne uređaje
• Moći će da se igra na desktop računarima i tabletima, kao i na Facebook-u

• Zasnovana na “freemium” biznis modelu – besplatna za igranje i ne uključuje “pay to win” koncept

Leave a Reply