Video igre

Julski ScreenFun

Novi broj igračkog magazina ScreenFun donosi preview drugog dela najbolje igre iz 2009. godine. Stiže nam Batman: Arkham City! ScreenFun otkriva zagonetke slepog miša i vodi čitaoce u turu kroz Arkham City u potrazi za najzanimljivih detaljima u novoj akcionoj avanturi s Batmanom u glavnoj ulozi.

Sa tek završenog E3 sajma u Los Anđelesu magazin donosi  informacije o najnovijom konzoli Nintendo Wii U – nasledniku popularnog modela Wii. Otkrijte kako radi tablet kontroler, šta donosi PlayStation Vita i najzanimljivije igre sa E3 koje su privukle najviše pažnje.

Počela je sezona godišnjih odmora, pa ako još uvek niste izabrali mesto za letovanje, Screenfun bira za vas najgore destinacije za odmor koje nikako ne bi trebali da posetite ukoliko niste gejmer. U julskom broju ScreenFuna bačen je pogled na sledeće hitove koji tek treba da se pojave: Max Payne 3Saints Row: The Third (sa posterom), F1 2011Star Wars: The Old RepublicStreet Fighter X Tekken (sa posterom).

Što se tiče testova igara na spisku su se našli: The Witcher 2: Assassins of KingsFable 3 PC, Lego Pirates of the Caribbean, BrinkL.A. Noire, The First Templar, DiRT 3, Hunted: The Demon’s Forge, Mount & Blade: With Fire & Sword, Fallout: New Vegas – Honest Hearts kao i mini-opisi igara: The Sims 3: Generations, Hydrophobia Prophecy, Kung Fu Panda 2, Thor: God of Thunder i Hamilton’s Great Adventure.

Ako ste rasploženi za malo zabave, tu je i Prsni kviz u kojem treba da povežete grudi s likovima heroina koje im pripadaju. Ako vam se igraju igre na PSP-u, ScreenFun vam daje šansu da ga osvojite tako što ćete poslati SMS i držite fige do izvlačenja u sledećem broju! U ovom broju poklanjamo vam i Brink majice, dukseve, flašice za vodu, maske za lice i kačkete a počeli smo da objavljujemo i novi mega-postera:Kitana iz Mortal Kombata.

Junski ScreenFun #74 je u prodaji od 15. juna na svim trafikama širom Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine po ceni od 80 dinara.

 

Leave a Reply