Video igre

Lara Kroft i Hitman besplatni za igru online

Poslednja Larina avantura The Guardian of Light besplatno se može igrati na Core Online sajtu koliko god i kada god hoćete!

Larina najnovija igra nosi naziv “Lara Croft and The Guardian of Light“, koja je iskočila je iz poznatog klišea akcione avanture, igračima je donela mnogo dobre zabave u potpuno novom okruženju.

Igra iz Larinog serijala prvi put se mogla igrati u dvoje, tako da jedan igrač kontroliše Laru Kroft, a drugi Toteka – boga zaduženog da pomogne Lari da poništi strašnu kletvu koju je zajednički neprijatelj nehotice oslobodio.

Igra je dostupna za igranje samo preko Mozillinog Firefox browserana www.coreonline.com sajtu, i nudi kompletnu priču, sve nivoe, video trejlere i drugi materijal iz igre.

Igranje prvih 9 minuta je besplatno, a posle toga gledanjem tri video reklame možete da zaradite sat vremena besplatnog igranja. Nakon svakog nivoa možete da gledate nova tri spota i ponovo zaradite sat vremena igranja i tako u krug. Trajanje ta tri video spota je oko dva minuta – ništa spram sjajne zabave koju ćete dobiti posle toga.

Leave a Reply