Video igre

Majski broj ScreenFun magazina u prodaji

Igra koja razbija krizu našla se na naslovnoj novog broja igračkog časopisa ScreenFun! Pročitajte opis Crysisa 2 i okačite poster koji vam ScreenFun poklanja u ovom broju. Zbog čestih katastrofa, ratova i incidenata u poslednje vreme ScreenFun donosi vam specijalan vodič kroz kataklizmu za igrače. Kako se snaći u situaciji povišene radioaktivnosti a kako kada dođe do mutacije i invazije vanzemaljaca.

U majskom broju ScreenFuna možete naći preview igre Call of Juarez: The Cartel i pročitati šta donosi nikad jači Sonijev superheroj u igri inFamous 2 (sa posterom). Ljubiteljima strategija će se sigurno najviše svideti tekst o predstojećoj igri Might & Magic Heroes VI koja treba da se pojavi u prodaji tokom juna meseca.

Ovaj period je prebogat igrama pa je ScreenFun u ovom broju pored Cryisa 2 testirao i: Assassin’s Creed: BrotherhoodDawn of War 2: RetributionDragon Age II, Earthrise, Fight Night Champion, Ghostbusters: Sanctum of Slime, Homefront, Lego Star Wars III : The Clone Wars, Shift 2: UnleashedThe Sims MedievalTop Spin 4Total War: Shogun 2WWE All Stars a tu su i mini-opisi igara 3rd Birthday, Tactics Ogre – Let Us Cling Together, Tiger Woods 12, Streets of Rage Remake i Swarm.

Da biste se što bolje snašli u Shift 2 Unleashed, u novom ScreenFunu možete naći savete kako da se što bolje snađete u ovom naslovu i zavladate stazama. Majski ScreenFun detaljno predstavlja najnoviju ručnu konzolu Nintendo 3DS. Saznajte kako funkcioniše 3D efekat bez naočara, kakve su prve igre i koliko konzola košta.

Još jednu vrednu nagradu ScreenFun je namenio čitaocima ScreenFuna. Pošaljite SMS i osvojte konzolu Nintendo Wii! U ovom broju ScreenFun poklanja čitaocima i Lego Star Wars III za PC kao i novi deo megapostera.

Majski ScreenFun #72 je u prodaji od 15. aprila na svim trafikama širom Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine po ceni od 80 dinara.

 

Leave a Reply