Video igre

Možete li napraviti igru za 24h? Prijavite se za Nordeus takmičenje!

Nordeus organizuje treći po redu Nordeus hakaton koji će se održati 14. decembra, kada će učesnici imati prilike da naprave igru u roku od 24 sata.

12 timova će se takmičiti da naprave igru na zadatu temu (koja će biti otkrivena na dan takmičenja), a pobednici će osvojiti vredne nagrade za svoj trud među kojima su tableti, mobilni telefoni, igračke konzole i gaming oprema. Tačan spisak nagrada biće saopšten do kraja novembra ali se već sada zna da će nagadni fond iznositi preko 10.000 evra!

Svi takmičari će dobiti sopstveni prostor, opremu za rad, hranu, piće, kako bi mogli da se što više usredsrede na pravljenje igara. A kada požele, moći će i da se odmore uz video igre, bilijar, stoni fudbal ili u sobi za relaksaciju. Nakon 24 sata, timovi predstavljaju svoje igre a na stručnom žiriju je da donese odluku o pobednicima po kategorijama ali i ukupnom pobedniku takmičenja.

Iako su za sve pobednike obezbeđene vredne nagrade, cilj hackathona je da timovi pokažu znanje, inovacije, ideje, kao i sposobnost da rade pod pritiskom i u stvarnom poslovnom okruženju. Pored toga, globalni zadatak Nordeus Hackathona je da pokaže kako i u našoj zemlji postoje jako talentovani domaći programeri i dizajneri koji ne zaostaju za kolegama iz sveta.

nordeus hakatlon2 Možete li napraviti igru za 24h? Prijavite se za takmičenje!

Svi timovi ili pojedinci koji žele da se prijave mogu pronaći detalje i formu za prijave na:

www.nordeus.com/hackathon2013/

Kategorije koje će biti nagrađene su 1, 2. i 3. mesto, multimedijalna prezentacija, tehnička kompleksnost i gejmplej. Gledaoci će takođe moći da prate dešavanja takmičenja; zvanični sajt Hakatona će imati video prenos otvaranja, demonstracije igara i zatvaranja, galeriju sa fotografijama, a i same igre će biti dostupne za preuzimanje i igranje. Gejmeri će moći da glasaju za svoju omiljenu igru, a tim sa najviše glasova će osvojiti posebnu nagradu!

Leave a Reply