Video igre

Na kioscima je januarski broj ScreenFun magazina

Praznični broj ScreenFuna sa puno novogodišnjih tema i poklona čeka vas na trafikama jedan dan ranije nego što ste navikli.

Homefront čini okosnicu novog broja koji se našao i na naslovnoj. Kako bi izgledala Amerika pod komunističkom okupacijom saznaćete u ekskluzivnom previewu ovog akcionog hita koji nam se sprema za mart 2011.

Da bi vas uveli u praznično rasploženje redakcija donosimo članak o novogodišnjim rezolucijama za kaljenje gejmerskog karaktera. Kada to savladate, čeka vas tekst Gejmeru pod jelku o novogodišnjem šopingu u kojem se daje odgovor na pitanje šta pokloniti igraču  t.j. sebi za Novu godinu.

Pored apdejtovane tabele sa rasporednom izlaženja igara za godinu pred nama, u Preview rubrici zateći ćete prve utiske o igri Hunted: The Demon’s Edge. Proverite kako će izgledati Gears of War u svetu vilenjaka.

Nova godina će nam doneti i brojne hitove a među njima i novi Tomb Raider. Proverite kako izgleda nova Lara Croft i šta će se dešavati dalje sa ovim poznatim serijalom.

Test rubrika je uvek izdašna krajem godine i u njoj su se našli nekoliko vrhunskih igara: Appache: Air AssaultAssassin’s Creed: BrotherhoodCall of Duty: Black OpsDonkey Kong Country Returns (sa posterom), Epic MickeyGod of War: Ghost of SpartaGoldenEye 007Gran Turismo 5(sa posterom), Grey Matter, Nail’dNeed for Speed: Hot PursuitSonic ColoursTwo Worlds II kao i brojni mini-opisi: Spider-Man: Shattered Dimensions, K-On! Houkago Live!, Kingdom Hearts: Birth by Sleep, Crazy Taxi i Mafia II Joe’s Adventures.

U ovom broju naći ćete i zanimljiv članak “Hoćemo ih nazad” o igrama kojih više nema. Zašto su nestale i koje su šanse da se one vrate saznaćete u novom broju ScreenFuna. U ovom broju napravili su i test grafičke kartice Nvidia GTX580 a pitali su  i Edina Škorića koje bi igre poneo na pusto ostrvo.

ScreenFun vam i dalje poklanja super nagrade! Ovoga puta, možete osvojiti Nintendo DS konzolu ali i igre za World of Warcraft: Cataclysm. Januarski ScreenFun #68 je u prodaji od 15. decembra na svim trafikama širom Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine po ceni od 80 dinara.

Leave a Reply