Video igre

Na kiosicma je junski broj gejmerskog ScreenFun-a

B.J. Blazkowicz ponovo jaše! I to u najnovijoj šuter avanturi zvanoj Wolfenstein: The New Order!

Pored ekskluzivnog previewa igre u kojoj ćete saznati šta čeka poznatog junaka u šezdesetim godinama prošlog veka u novom ScreenFunu donosimo i poster Wolfensteina: The New Order.

Junsko izdanje ScreenFuna donosi vam pregršt interesantnih tekstova. Pre svega tu je poseban članak o Game Boyu koji je nedavno napuno 25 rođendan – podsećamo se na legendarne igre i iskustva koja nam je Nintendo pružio.

Izgleda da se bliži vreme kada će emulacija Playstationa 3 i Xbox 360 na PC-u postati moguća. Saznajte dokle su sa razvojem stigli emulatori.

U novom broju objavljujemo nastavak priče o MMO igrama koje su postale besplatne a donosimo i specijalan članak o simulaciji posla. Jeste li ikada probali da igrate simulatore autobusa, traktora ili kamiona? Evo šta mi mislimo o tome.

Pored Wolfensteina, u rubrici Preview našle su se sjajne igre: The Crew – najambiciozniji open-world projekat koji smo videli, War Thunder: Ground Forces – o tenkovima koji su zamenili avione,Batman: Arkham Knight – udara vitez na viteza i Survarium – hit igra u kojoj je cilj preživeti u okrutnom MMO svetu.

Test rubrika broja 109 je veoma bogata a u njoj su se našle sledeće igre: Amazing Spider-Man 2 (s posterom), Battlefield 4: Naval Strike, Blackwell Epiphany, Daylight, FIFA World, FIFA World Cup Brazil 2014FTL: Advanced Edition, Ghost Recon: Phatoms, MGS V: Groud Zeroes, MXGP, Secrets of Raetikon, Shadowrun: Dragonfall, Trials Fusion, War of the Vikings, Wargame: Red DragonWarlock II: The Exiled kao i mini-opisi igara: Batman Arkham Origins: Cold, Cold Heart, Lego Hobbit, Kirby Triple Deluxe, Mercenary Kings i NASCAR ’14. Testirali smo i mobilne igre za Android i iOS: Wind-up Knight 2, XCOM: Enemy Unknown, WH40k: Storm of Vengeance, Bridge Constructor Medieval i Metal Slug Defense.

screenfun-109-velika

Give Pearce a chance! Od ovoga broja objavljujemo i novi megaposter junaka igre Watch Dogsa – Aidena Pearcea! Skupite sva četiri dela i ukrasite zid gejmerske sobe!

U rubrici Trix objašnjavamo kako da postanete master igre Hearthstone: Heroes of Warcraft. Nemojte biti Boža zvani Nub…

Rubrika Hardware krcata je kul hardverom a svakako je najzanimljiviji simulator Formule 1 koji je napravljen u pravom bolidu i opremljen zverski dobrim procesorima i grafičkim karticama.

Naravno, i u ovom broju ima poklona za vas. Pored toga što vam poklanjamo stalnu nagradu Nintendo DSi, imate priliku i da osvojite Activisionovu gitaru za Guitar Hero. Budite brzi!

Junski ScreenFun #109 je u prodaji od 15. maja na svim trafikama širom Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine po ceni od 99 dinara.

Leave a Reply