12
Video igre

Najavljen Need for Speed Rivals

EA je zvanično najavio potpuno novu igru u Need for Speed serijalu a na njoj radi Ghost Games, novi interni studio u okviru kompanije.

Igra se razvija u saradnji sa Criterion Gamesom i koristi Frostbite 3 endžin i kako se kaže, koncentriše se na večito rivalstvo uličnih trkača i policije. Ukoliko se odlučite za ulogu trkača, potrebno je da postanete poznati po ludoj vožnji i sve zabeležite kamerom. Što više policajca izbegnete, dobijaćete više Speedpointsa, koji otključavaju nove automobile i dodatke. Ako ste u ulozi policajca, neophodno je da radite zajedno sa svojim kolegama i pohvatate trkače, kako biste napredovali u službi. Novi feature je AllDrive, koji bi trebao da spoji multiplejer i singlplejer u jednu celinu, što znači da će drugi trkači moći da se priključe vašoj karijeri u svakom trenutku.

12

Interesantno je da se u igru posle sedam godina vraćaju Ferrarijevi automobili, a njih ćemo moći da vozimo kroz izmišljeni Redview County. Igra se pojavljuje 19. novembra za platforme sadašnje generacije (uključujući PC) kao i PS4 i Xbox One. Da li će PC verzija biti current gen ili next-gen, još ne znamo, ali ako nas pitate, šanse su 50-50.

Leave a Reply