Video igre

Najveći gejming festival u regionu od petka u Mikser House-u

I ove godine održati Belgrade Gaming Festival u Beogradu – jedno od najvećih dešavanja ovog tipa ne samo u našem gradu i zemlji, već i u regionu.

Ovogodišnja lokacija događaja je Mikser House, Karađorđeva 46, Beograd – centar kulturnih i muzičkih događanja naše prestonice. Festival će trajati od 8. do 11. novembra 2013. godine, sa radnim vremenom od 10:00 do 22:00.

U petak 8. novembra počinje najveći broj turnira, u kojima će se prijavljeni timovi iz celog regiona i ostatka Evropa takmičiti u igrama Dota 2 i Counter Strike: Global Offensive (finale oba turnira je zakazano za nedelju 10. novembra).

gaming-festival

Učesnici turnira će imati priliku da se takmiče na više od 70 računara opremljenih ultra brzom Kingston HyperX memorijom i MSI GeForce GTX 650 Ti grafičkim kartama. Okršaj najboljih takmičara u igri Pro Evolution Soccer 2014 je planiran za petak 8. novembra i subotu 9. novembra, dok timovi i pojedinci mogu da se prijave i bore za prvo mesto u igrama World of Tanks i Tekken Tag 2 u nedelju 10. novembra.

U ponedeljak 11. novembra je slobodan dan za sve zainteresovane posetioce i igrače koji će moći da se oprobaju u svim turnirskim igrama, kao i mini turnire u igrama za najmlađe.

Nisu zaboravljeni ni ljubitelji “analognih” igara! Tokom celokupnog trajanja festivala, na galeriji Mikser House-a će se održavati turniri u igrama: Warhammer, Yu Gi Oh!, Magic the Gathering, Lego Chima, Beyblade, Monopoly i Settlers of Catan.

Sve pobednike očekuju vredne robne i novčane nagrade, dok će ostali posetioci imati priliku da vide i isprobaju najnovije hardverske i softverske proizvode, kao i gejming opremu i konzole na štandovima naših sponzora i prijatelja.

Leave a Reply