Video igre

NCsoft najavio mogućnost rane kupovine igre Guild Wars 2

Garantovan pristup svim beta vikendima za sve koji unapred kupe standardno ili kolekcionarsko izdanje igre

NCsoft, vodeći svetski izdavač MMO igara, je objavio detalje o Pre-Purchase programu (kupovina unapred) koji će započeti već 10. aprila za Guild Wars 2, željno iščekivani MMO, i svakako jedan od najvećih hitova ove godine. Svi igrači koji ranije kupe svoj primerak igre, bilo kolekcionarskog bilo običnog izdanja, imaće garantovan pristup svim beta vikendima do njenog izlaska, kao i mogućnost da uživaju u punoj verziji tri dana pre zvaničnog “lansiranja”, i tada zauzmu imena za svoje likove i gilde. Kao dodatni bonus, na poklon se dobija i Hero’s Band, predmet koji će likovima u igri doneti mnoga poboljšanja koja će im pomoći da naprave prve korake u svetu Tirije i igre Guild Wars 2.

Kolekcionarsko izdanje Guild Wars 2 će pravim fanovima pružiti do sada neviđen sadržaj. Centralni eksponat ovog izdanja je statua moćnog ratnika Rytlocka Brimstonea, naoružanog plamenim mačem, visoka 25 cm i ručno ofarbana. Pored statue, tu su ram za slike i čak pet prelepih grafika sa motivima iz igre koje je moguće izložiti na zidu, zatim knjiga Making of Guild Wars 2 na 112 strana, CD sa izborom najbolje muzike koja će pratiti akciju na ekranu, kao i još pet in-game predmeta, među kojima su Mistfire Wolf koji će se boriti uz igračevog lika i minijaturni Rytlock koji će mu praviti društvo na putovanjima i avanturama u Tiriji.

Naravno, biće moguć I klasičan preorder, odnosno rezervacija primerka igre, koji će igračima dozvoliti da u svet Tirije uđu dan pre zvaničnog starta igre, ali o tome više u sledećim saopštenjima.

Kao i svaki put do sada, NCsoft i Extreme CC su izašli u susret igračima u Srbiji, tako će Guild Wars 2 Collector’s Edition u pretprodaji i prodaji koštati 14.999 dinara, a Standard Edition 4.999 dinara, što je za oko 10% niže od preporučenih evropskih cena.

Leave a Reply