Video igre

Novi broj gejmerskog magazina “Screenfun”

Globalni fenomen zvani Final Fantasy pao je pod lupu ScreenFuna pa smo majskom broju donosimo detaljan test igre i odgovaramo na pitanje da li 13 nesrećan broj za hit serijal.

Naravno, uz opširan test igre Final Fantasy XIII dolazi i poster. Drugi poster pripao je igri God of War III za koji imamo samo reči hvale. Pored Kratosa, prestižni ScreenFun Award u ovom broju osvojio je i Just Cause 2 koji nas je sve pokorio.

U majskom broju ScreenFunu donosimo interesantan članak o budućnosti video igara u kojem obrađujemo temu kako ćemo se igrati za dve decenije. Pre toga će svakako izaći sledeće igre koje krase rubriku Preview. To su: Medal of Horor,Lara Croft and Guardian of LightR.U.S.E.Secret World.

Protekli mesec je bio plodonosan što se tiče industrije video igara pa su se na testu pored pomentih FFXIII, GoW3 i JC2 našli i Assassin’s Creed II za PC, Supreme Commander 2Dragon Age: AwakeningDawn of War 2: Chaos RisingCommand & Conquer 4: Tiberian TwilightMetro 2033,Napoleon: Total WarSilent Hunter 5Red Steel 2. U novom broju ScreenFuna naći ćete i tekst u kojem smo testirali multiplayer komponente igara Battlefield: Bad Company i CoD: Modern Warfare 2. Ako niste znali kojem carstvu se privoleti, možda ćete posle čitanja ovog teksta znati…

Da poslovica “Bez alata nema zanata” važi i u gejmerskom svetu, uverili smo se i sami pa vam donosimo članak o neizbežnim alatkama za igrače kako bi najbolji način iskoristili pun potencijal vašeg računara.

U sekciji Hardware predstavljamo PlayStation Move kao i zanimljiv Samsungov telefon za one koji vole mnogo da se dopisuju.

ScreenFuna i dalje poklanja najbolje nagrade! Ovog puta poklanjamo vam Nintendo DS Lite konzolu! Pošaljite SMS i može biti vaš! U ovom broju pronaći ćete i drugi deo mega-poster a Alise iz igre Tekken 6.

ScreenFun #60 je u prodaji od 16. aprila na svim trafikama širom Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine po ceni od 80 dinara.

Leave a Reply