Video igre

Novi broj ScreenFun magazina za gejmere

Jedan od najočekivanijih hitova ove godine konačno je stigao a sa sobom je doneo i brojne kontraverze. Donosimo konačnu presudu igre Mafia II. Proverite koliko igra zaista vredi!

Novi broj ScreenFuna donosi veliki broj najava igara koje uskoro očekujemo: Warhammer 40.000: Space MarineFinal Fantasy XIVLegend of Zelda: Skyward SwordThe AgencyWoW: Cataclysm (II deo) iDeus Ex: Human Revolution. Međutim, tu nije kraj najava jer na šest strana predstavljamo najbolje igre sa sajma GamesCom među kojima su i: Gran Turismo 5Dead Space 2Guild Wars 2Portal 2

U prošlom broju u okviru Back to School sekcije sastavili smo za vas mašinu za novu sezonu a ovom broju osvrnuli smo se na softver. U okviru ScreenFun Arkademije predstavljamo vam najbolje edukativne igre koje će vam održati um oštrim.

Pored detaljnog seciranja igre Mafia II koji je počašćen i posterom, u ovom broju testirane su i igre: Kane&Lynch 2League of LegendsBlazBlue (sa posterom), Metroid: Other MPuzzle Quest IIScott Pilgrim vs. The WorldSpider-Man: Shattered DimensionsVictoria 2Worms Reloaded. U rubrici Mini-opisi našli su se i NHL 2K11The Whispered WorldBaseball Stars 2 i ostale.

Da li ste kupili novu grafičku karticu? Ako niste izaberite ovu – GeForce 460. Oprobali smo ovu karticu i prenosimo vam naše utiske u rubrici Hardware.

Screenfun vam i dalje poklanja najbolje nagrade! Ovoga puta, možete osvojiti Nintendo DS konzolu. Pošaljite nam SMS i DS može biti vaš!

Screenfun #65 je u prodaji od 16. septembra na svim trafikama širom Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine po ceni od 80 dinara. Više informacija na www.screenfun.rs

Leave a Reply