Video igre

Novi broj ScreenFuna u prodaji

Nezasiti Ezija? Nove avanture poznatog junaka iz Firence stižu u igri Assassin’s Creed: Brotherhood koju predstavljamo u novom broju ScreenFunu.

Period za nama obeležio je sajam video igara E3. Donosimo vam detaljan raport na devet strana o ovom najvažnijem skupu u igračkoj industriji. Proverite šta nam donosi Deus Ex: Human Revolution (sa posterom), Mortal KombatKillzone 3,XComRage i mnoge druge igre.

U avgustovskom broju ScreenFuna naći ćete u preview BulletstormaArcania: Gothica IV a prenosimo vam i utiske iz beta multiplejera igre Medal of Honor.

U najnovijem broju ScreenFuna biramo i najbolju ribu iz video igara a u uži izbor se ušle devojke iz Tekkena, Resident Evila i Dead Risinga. Žiri u sastavu Daško Milinović (CKM) i Modni Mačak (stilista) doneo je odluku! Proverite koja je to riba!

Prethodnih mesec dana doneo je nekoliko zanimljivih igara a mi smo testirali sve što bi vas moglo zanimati: APB, Discpiles III, LEGO Harry Potter: Years 1-4 (sa posterom, Metal Gear Solid: Peace Walker (ScreenFun Award), Pure Football,SingularitySkate 3, Sniper Ghost Warrior i Transformers: War for Cybertron. U okiru rubrike Mini-opisi našli su se igre poput Toy Story 3 ili Tiger Woods 11.

U prošlom broju pisali smo o tome kako igrati Nintendo Wii igre na PC-u, a u ovoj broju ćemo vam objasniti kako emulirati PlayStation 2. Hoćete da igrate Kratosa na Windowsu? Pratite naša uputstva!

U novom broju u okviru sekcije Hardware predstavljamo vam Microsoft Kinect, novu Nintendovu 3DS konzolu kao i grafičku karticu GeForce GTX465.

ScreenFuna i dalje poklanja najbolje nagrade ! Ovog puta poklanjamo vamNintendo DS konzolu kao i igru Battlefield: Bad Company 2 za PS3 ! Pošaljite SMS i ovo može biti vaše! U ovom broju pronaći ćete i poslednji  deo mega-poster a Alise iz igre Tekken 6. Od sledećeg broja novi mega-poster!

ScreenFun #63 je u prodaji od 16. jula na svim trafikama širom Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine po ceni od 80 dinara.

Više informacija na www.screenfun.rs.

Leave a Reply