Video igre

Novi ScreenFun je na kioscima: GTA V za PC, Destiny, FIFA 15 i Shadow of Mordor!

Novi broj magazina ScreenFun je pred vama a u njemu možete pronaći sve što vas interesuje o next-gen verziji igre Grand Theft Auto V!

Pored ekskluzivnog previewa GTA V, ScreenFun broj 114 donosi pregršt zanimljivog sadržaja od kojeg izdvajamo članke o najboljim igrama u novoj sportskoj sezoni, izveštaj o gejmerskim iskustvima u Torontu, svim igrama koje je Blizzard sahranio uključujući i Titan… Takođe, pozivamo vas da u novom broju pročitate i šta će se desiti sa Minecraftom nakon što ga je kupio Microsoft a preporučujemo vam i intervju s domaćim razvojim timom Brave Giant koji pravi hidden-object igre.

U rubrici Preview, pored GTA V naći ćete i Project CARS, Sunless Sea, Crypt of NecroDancer i Shadow Realms – novi hit iz renomiranog BioWarea!

Rubrika Test je takođe izdašna! U njoj su se našli: Dark Souls II: Crown of the Ivory King, Destiny, FIFA 15, Gauntlet, Hyrule Warriors, Middle-Earth: Shadow of Mordor, Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Revolution, NHL 15, Stronghold Crusader 2, Total War: Rome II – Emperor Edition, Wasteland 2 kao i mini-opisi: The Vanishing of Ethan Carter, D4: Dark Dreams Don’t Die, Persona 4: Arena Ultimax, Super Smash Bros. 3DS i Fairy Fencer F. Testirali smo i mobilne igre: Star Wars: Commander, Meltdown, King of Dragon Pass, Auro i Asphalt: Overdrive.

screenfun-114

Od ovog broja uveli smo smo novu rubriku – Retro! Na zahtev mnogobrojnih čitalaca testiraćemo stare igre a prvoj kojoj je dobila čast da se pojavi u rubrici Retro jeste Star Wars Jedi Knight: Dark Forces II iz 1997. godine.

U rubrici Hardware saznajte sve o novim best buy karticama GeForce GTX 970 i 980.

Želite Nintendo DSi? Pošaljite SMS! Upustvo u ScreenFunu broj 114 na strani 47. Takođe, u ovom broju poklanjamo i igru FIFA 15 za Xbox 360, PlayStation 3 i Xbox One.

Novembarski ScreenFun #114 u prodaji je od 15. oktobra na povećanom broju strana (68) na svim trafikama širom Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine po istoj ceni – 99 dinara.

Leave a Reply