Video igre

Novi ScreenFun u prodaji: Nintedno DSi može biti vaš!

Lepi gusar brade meke, njega vole sve naše seke! I zaista, Assassin’s Creed IV donosi do sada najlepšeg protagonistu u serijalu. Pravog, manekena na brodu! Ova velika igra zaslužila je veliki test u novom broju ScreenFuna pa ćete na četiri strane saznati šta Assassin’s Creed IV donosi novo, kako se snaći na brodu i na kopnu i kako preživeti ovu avanturu koja uskoro stiže i na PC. Pored testa u magazinu možete pronaći i prelep AC IV poster!

Igra od koje se zaista očekuje puno jeste Dragon Age: Inquistion. Stoga, detaljni Preview daje odgovor da li će ova RPG avantura uspeti da na prevaziđe loša iskustva drugog dela. Ako ste voleli film Trinaesti ratnik ili ste samo zainteresovani za “multiplejer sekiračinu” onda će vam igra War of the Vikings dobro leći. Pročitajte šta možete očekivati od ove igre.

screenfun_103

Ako vam se sviđaju Nintendo Wii i GameCube igre a nemate konzolu, saznajte kako možete da je emulirate. Emuliramo mi, emulirajte i vi! Zaigrajte Zeldu u visokoj rezoluciji!

Rubrika Test je posebno izdašna ovog meseca jer su se pojavili brojni AAA hitovi pa su se tako na spisku, pored spomenutog AC IV, našle i sledeće igre: Batman: Arkham Origins, Battlefield 4 (+ trix), Beyond: Two Souls, Enslaved za PC, Flashback, Football Manager 2014, Goodbye Deponia, How to Survive, King of Fighters XIII za PC, Lego Marvel Super Heroes, Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3 za PC (sa posterom), The Stanley Parable, Warface, Wolf Among Us: Faith i WRC 4. Tu su i mini-opisi igara: Batman: Arkham Origins Blackgate, FIFA Manager 14, Girl Fight, Skydive: Proximity Flight i Sonic Lost World kao i mobilne igre: Dead Trigger 2, Heroes of Dragon Age, Gravity, Dead Effect i Pocket Trains.

Ako želite da saznate kakvi su to zakrivljeni telefoni, kako možete igrati PlayStation Vita igre na televizoru i koji operativni sistem pokreće razarača pročitajte rubriku Hardver.

I najbolje za kraj! ScreenFun vam poklanja tri super stvari: Konzolu Nintendo DSi, igru Battlefield 4 i mega-poster Majka iz Grand Theft Auto V!

Decembarski ScreenFun #103 je u prodaji od 15. novembra 2013. na svim trafikama širom Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine po ceni od 99 dinara. Više informacija na www.screenfun.rs

Leave a Reply