crysis-3-multiplayer
Video igre

Počeo veliki beta test Crysisa 3

Juče je počeo veliki beta test Crysisa 3 a upravo to je izazvalo veliku pažnju igrača ali i AMD i nVIDIAe, koji su odmah izbacili odgovarajuće drajvere.

Kao što smo već pisali, nVIDIA je izbacila drajvere koji znatno ubrzavaju Crysis 3 betu (barem ako imate neku noviju GeForce karticu) a dodata je i SLI podrška, ako spadate u srećne vlasnike takvog sistema.

crysis-3-multiplayer

Direktan link za drajvere je ovde (64-bitna verzija) ili ovde (32-bitna verzija). Danas je nešto slično uradio AMD, pa Catalyst 13.2 Beta 3 ubrzava Crysis 3 ali i DmC Devil May Cry pa čak i Crysis 2. AMD je obećao da će uskoro izdati i nove drajvere koji dodatno ubrzavaju Crysis 3. Njih možete pokupitiodavde .

 Crysis 3 beta: O input lagu, drajverima i  FOV slajderu

Još jedna dobra vest za igrače Crysisa 3 jeste što se u igri nalazi FOV slajder, mada mnogi toga nisu svesni, jer je on skriven i može mu se pristupiti samo dok se nalazite u partiji. FOV vrednost može se povećati do 80 (početna vrednost je 55) i nalazi se pod Game Options. Manje vesela informacija tiče se input laga – Crytek je potvrdio da postoji problem pa se nadamo da će on nestati makar u finalnoj verziji igre. Kakva su vaša iskustva sa Crysis 3 betom?

Leave a Reply