Video igre

Pogledajte nove screenshotove iz Assassin’s Creed: Unityja!

Za gejmplej ne znamo, ali što se tiče grafike, Assassin’s Creed: Unity definitivno će pokazati veliki napredak u odnosu na prethodne igre u serijalu.

To pokazuju i novi screenshotovi koji su upravo istigli na internet a gde možemo videti kako izgleda akcija na ulicama starog Pariza. Assassin’s Creed: Unity nedavno je odložen za dve nedelje pa će se tako pojaviti 11. novembra za PS4, Xbox One i PC.

PC verzija biće ujedno i najlepša, doduše samo pod uslovom da posedujete Nvidia grafičku karticu koje jedine podržavaju deo efekata. Kliknite na slike za njihove veće verzije!

Assassins Creed Unity COOP GroupHealing 1409669059 Je Taime Paris: Pogledajte nove screenshotove iz Assassins Creed: Unityja!

Assassins Creed Unity COOP RefillPoint 1409669060 Je Taime Paris: Pogledajte nove screenshotove iz Assassins Creed: Unityja!

Assassins Creed Unity SP ArnoAndElise 1409669061 Je Taime Paris: Pogledajte nove screenshotove iz Assassins Creed: Unityja!

Assassins Creed Unity SP ArnoEscaping 1409669061 Je Taime Paris: Pogledajte nove screenshotove iz Assassins Creed: Unityja!

 

Leave a Reply