Video igre

Pogledajte prvi trejler za Call of Duty: Advanced Warfare!

Polako se pripremamo za izlazak novog nastavka u Call of Duty serijalu a Activision nam je posredstvom GameInformera poklonio novi screenshot a kasnije i prvi trejler za igru!

Kad je reč o screenshotu (kliknite na sliku za njegovu veću verziju!) on po svim informacijama nije šminkan – to znači da je razvojni tim definitivno ozbiljno shvatio svoj posao pa ćemo konačno videti COD u next-gen ruju.

Osim toga, objavljen je i prvi trejler za igru, a sve što vidite potiče iz Xbox One verzije igre, što sugeriše da su Activision i Microsoft opet potpisali ugovor o ekskluzivnom sadržaju. Ono što je takođe interesantno jeste da će se u ovom naslov naći slavni glumac Kevin Spacey u ulozi vlasnika jedne privatne vojne korporacije.

CODfullsize2

Kako je radnja smeštena u budućnosti očekuju nas nova oružja kao i oklopi koji vojnicima omogućavaju nadljudske sposobnosti a tu su i nevidljivi helikopteri, portabilni zakloni hoverbajkovi. Call of Duty: Advanced Warfare je za sad potvrđen za PC, PS4 i Xbox One a pojaviće se 4. novembra.

Leave a Reply