Video igre

Postao sportski menadžer fudbalskog kluba nakon igranja Football Manager-a

San svakog ‘zaluđenika’ ovim ostvarenjem ostvario je 21-godišnji Vugar Gusejnzade. On od februara radi u klubu Baku kao savetnik, a sada će biti menadžer, čovek zadužen za dovođenje i prodaju igrača tima koji vodi naš Božidar Bandović.

Husejnzade, kojem je najbolja preporuka desetogodišnje iskustvo u igrici “Menadžer”, dobio je bitku sa slavnim Francuzom Žan-Pjerom Papenom, bivšim trenerom Strazbura, Lensa i Šaterua.

“Oduvek sam želeo da radim u fudbalu, a ‘Menadžer’ igram od 2002. godine. Moj cilj je da u roku od tri sezone dovedem Baku do mesta koje vodi u Ligu Evrope”, ambiciozno je najavio Husjenzade, koji nema nikakvog pravog fudbalskog iskustva. Barem ne u realnom životu.

Međutim, mladić će imati jako težak posao s obzirom da je Baku trenutno na pretposlednjem mestu na tabeli u domaćem šampionatu. Vugar Gusejnzade rodio se 1991. godine u Bakuu, srednju školu završio je u Švedskoj, a radio je kao skaut za firmu “Sport Biznis Nordik”. Studirao je na Univerzitetu u Bostonu, a od februara je u klubu radio kao savetnik. Kako našim klubovima ide dovođenje igrača, a posebno Zvezdi, mogli bi i oni nešto slično da probaju. (izvor: Screenfun)

Leave a Reply