Video igre

Potražite na kioscima ScreenFun #110: jul 2014: CoD: AW, Watch Dogs, Far Cry 4!

Egzoskelet na gotovs! Otadžbina te zove na širenje demokratije u 2014. godini – Call of Duty: Advanced Warfare.

Pored najave novog CoD-a, u novom broju ScreenFuna pročitajte i preview igara Lords of the FallenGalactic Civilization III i velikog hita u najavi Tom Clancy’s The Division! Bacili smo i pogled na Far Cry 4 ali i na novi Mortal Kombat.

Julski ScreenFun je prava bomba za čitanje! Pre svega tu je članak Od Meksika do Brazila gde analiziramo igre koje su propratile Svetska prvenstva u fudbalu a osvrćemo se i na aktuelni hit FIFA World Cup Brazil 2014. Zbog lavine koju je izazvao novi Wolfenstein, obradili smo temu Nacista u video-igrama: saznajte u kojim sve igrama možete da se sretnete s ovom pošasti…

screenfun-110

Obišli smo i novosadski studio Eipix koji je najveći proizvođač HOPA igara na svetu. Saznajte kako oni prave igre i da li možda ima i mesta za vas u njihovom kreativnom timu!

Podstaknuti poplavama u regionu, u novom ScreenFunu obrađujemo itemu katastrofa i kataklizama u video-igarama.

ScreenFun broj 110 donosi testove brojnih dobrih igara: Watch Dogs (s posterom), Ultra Street Fighter IV, Wolfenstein: The New OrderTropico 5Child of Light, Dynasty Warriors 8, Mario Kart 8 (s posterom), Killer is Dead, Last Federation, Murdered: Soul Suspects, Transistor, Always Sometimes Monsters, Wildstar(poklanjamo igru) kao i mini-opise igara: God of War Collection, 2014 World Cup Ultimate Team, Soul Calibur: Lost Swords, Air Control i JoJo’s Bizarre Adventure: All-Star Battle. Tu su i testovi mobilnih igara: Trials Frontier, LEGO Star Wars: Microfighters, Tiny Dice Dungeon, OTTTD i Magazine Mogul.

U rubrici Hardware osvrnuli smo se na grafičku karticu za koju morate izdvojiti godišnju prosečnu platu kao i na LF G3 telefon.

I u ovom broju ima poklanjamo vam Nintendo DSi. Želite ga? Pošaljite SMS!

Julski ScreenFun #110 je u prodaji od 14. juna na svim trafikama širom Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine po ceni od 99 dinara.

Leave a Reply