Red Dead Revolver 2
Video igre

“Red Dead Revolver 2” stiže na PC i konzole, najava na E3?

Momak koji se predstavlja pod nadimkom AnonDN1978 a koji je bivši član Rockstar Games tvrdi kako je nastavak Red Dead Redemptiona uveliko u razvoju i da ovog puta neće promašiti PC.

Po njegovim rečima, naziv igre biće “Red Dead Redemption 2: Legends of the West” a radnja je smeštena pre dešavanja u Red Dead Redemptionu. Ono što je posebno interesantno jeste da će se ovaj naslov pojaviti za Xbox One i PS4 a da će PC verzija uslediti sa kašnjenjem od oko mesec dana.

 Red Dead Revolver 2

Red Dead Revolver 2

Isti izvor tvrdi da se igra dešava 12 godina pre originala i da će kao u GTA V biti tri glavna lika. Irish je (logično) doseljenik iz Irske i ima 21 godinu, Seth i njegova tužna priča poznati su nam iz RDR a treći lik biće onaj kog sami stvorite u editoru nalik na GTA Online. Jedna od najvećih novina trebalo bi da bude mogućnost da se pridružite raznim bandama ali i da postanete šerif u gradu.

AnonDN 1978 na kraju navodi kako je RDR 2 u razvoju već čitave tri i po godine kao i da će igra biti predstavljena na E3 sajmu. Činjenica je da Rockstar nikad nije nije najavio neki svoj naslov na E3 ipak poziva na oprez kad je reč o pouzdanosti ovih informacija.

Leave a Reply