Video igre

ScreenFun #117: Igra godine i najbolji naslovi za 2015!

Jeste li spremni za žmurke s monstrumom? Najnoviji ScreenFun donosi ekskluzivan preview igre Evolve koja će vam staviti u ulogu lovca ili predatora.

ScreenFun broj 117 je na kioscima! A Evolve je na naslovnoj strani – igra koja samo što nije izašla! Koje su to još naslovi koji tek treba da izađu a sigurno će obeležiti godinu pred nama? The Division, Star Wars: Battlefront, Dead Island 2, Bloodborne, Witcher 3, Uncharted 4… to je samo deo naslova koje predstavljamo u novom broju ScreenFuna. Paralelno sa pregledom 2015. godine analiziramo i 2014. godinu proglašavajući Igru godine!

U novom broju ScreenFuna analiziramo DayZ. Godinu dana po izlasku igre sumiramo utiske. Pročitajte šta nam se sviđa a šta je pošlo naopako.

Nema zime! Igrajte Dead or Alive. Poznata franšiza stiže uskoro za PC pa je sad pravo vreme za retrospektivu čuvenog serijala za oskudno obučenim devojkama u ringu.

Ukoliko želite da postanete poznati i bogati kao PewDiePie, u novom ScreenFunu donosimo tekst o tome da li je moguće obogatiti se preko YouTubea.

ScreenFun donosi pregršt zanimljivih testova novih igara: Assassin’s Creed: Unity, Asseto Corsa, BlazBlue: Continuum Shift Extend, Dead State, Elite: Dangerous, Lara Croft and the Temple of Osiris, Metal Gear Solid V: Ground Zeroes, Never Alone, The King of Fighters ’98 Ultimate Match Final Edition, The Talos Principle, Warhammer 40000: Armageddon kao i mini-opisi: Captain Toad: Treasure Tracker, Club Manager 2015, Rugby 15, Tetris Ultimate i Guilty Gear Xrd Sign. Tu su i testovi mobilnih igara: 80 Days, Borthers in Arms 3, GTA: Chinatown Wars, Spellfall i Crossy Road.

U rubrici Trix našao se Dragon Age: Inquisitions dok je rubriku Retro zauzela legenda zvana Deus Ex. U rubrici Hardware pročitajte kako se novi Polaroid fotoaparat oslanja na društvene mreže.

ScreenFun vam i u ovom broju poklanja Nintendo DSi s gitarom. Posteri: Sony junaci i The Witcher 3: Wild Hunt.

Februarski ScreenFun #117 u prodaji je od 15. januara na svim trafikama širom Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine ceni od 100 dinara.

Leave a Reply