Video igre

Screenfun za sve gejmere

Najtiražniji gejming magazin u regionu ScreenFun na naslovnoj strani donosi Naučnofantastični survival horor epskog kvaliteta. Pored toga, tu je i pikaz igre Dead Space 2 igra koju ćete brzo preći ali je ćete dugo pamtiti – pogotovo ako ste plašljivi. Overite Screenfun test na četiri strane i osvojite jedan primerak igre za PS3.

Gomila igara je pred nama tako da novi broj ScreenFuna donosi veliki broj previewova među kojima su i LA Noire iz Rockstara, Top Spin 4 sa Anom, Jelenom i Novakom, WWE All Stars sa posterom, Rift kao novi MMO i Red Faction Armagedon kao pravi nastavak poznante igre. Tu su i Lego Star Wars 3: Clone Wars sa posterom kao i naši utisci iz multiplejer demoa igre Crysis 2.

Martovski broj ScreenFuna donosi i dva specijala. Jedan je o najboljim igračkim kontrolerima ali i onim najgorim a drugi novi specijal nosi naslov TOP10 Downloads. Šta sve ima dobro na netu a trebali biste da skinete!

screenfun70 ScreenFun #70: mart 2011.

ScreenFun broj 70 donosi testove sledećih igara: Angry Birds za PC, Blood Bowl Legendary Edition,DC Universe OnlineDead Space 2, Drakensang: The River of Time, King Arthur – The Role Playing Wargame: The Druids, LittleBigPlanet 2, Mindjack, Minecraft, Pictionary, Prinny 2, PSP Minis igre iZeit Squared. Tu su i mini-opisi igara: Dead Rising 2: Case West, Worms: Battle Islands, Split/Second, Ghost ‘N Goblins i Tetris.

U rubrici hardware bacili smo oko na Sony PSP2. Proverite koliko će Next Generation Portable biti jak i kakve igre će ponuditi.

Od ovoga broja poklanjamo vam mega-poster Capcomove zvezde Trish iz serijala Devil May Cry. Sastavite ovu cicamicu i okačite je nas zid! U ovom broju vam poklanjamo i Sony PlayStation Portable.

Martovski ScreenFun #70 je u prodaji od 15. februara na svim trafikama širom Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine po ceni od 80 dinara.

Leave a Reply