Video igre

SI predstavio Football Manager 2015 polusatnim videom!

Virtuelnu fudbalsku sezonu već je otvorio EA Sports sa FIFA 15 a za tačno mesec dana stiže nam i novo poglavlje Football Managera.

Kako je datum izlaska igre već jako blizu, Sports Interactive odlučio je da nam je predstavi novim videom u trajanju od 27 minuta. FM 2015 imaće potpuno novi korisnički intefejs pa su eliminisani padajući meniji već su oni pomereni u stranu, što bi trebalo da omogući lakšu navigaciju.

fm15

 

Takođe, sad možete odabrati i kakav ste tip menadžera, tj. da li više insistirate na radu na samom terenu ili na taktičkoj komponenti. Takođe, skauting, pretraga igrača i interkacija s igračima su realističnije i više nalik na ono što se dešava u stvarnosti.

Raduje i to što su interakcije s medijima konačno doterane – vesti su daleko raznovrsnije baš kao i pitanja novinara a mnogo više pažnje posvećeno je i rivalstvu između menadžera. Još jedna bitna novina tiče se samo endžina za prikaz utakmice – razvojni tim snimao je pokrete igrača i verno ih preneo u igru, modeli fudbalera su bolji a mnogo je i detalja oko samog terena, poput pomoćnog osoblja ili transparenata na tribinama, sve kako bi atmosfera bila što realističnija. Sve ovo je i dalje jako daleko od FIFA ili PES serijala, ali za FM definitivno predstavlja veliki korak u pravom smeru. Ako volite serijal, ovaj video morate pogledati.

Leave a Reply