Video igre

Sprema se veliki hakerski napad na League of Legends

Popularni Heroes of Newerth bio je juče hakovan a mnogi veruju da su tim činom otkrivene pristupne šifre korisnika. Haker koji je ovo učinio navodi da je LoL njegova sledeća meta!

U svojoj objavi na internetu, on je objasnio: “Hakovao sam HoN jer ništa nije tako smešno kao kad vidite gomilu fanbojeva neke igre koji polude što ste je hakovali. Ranjivost sistema zaštite bila je patetična, iznenađen sam što ih niko ranije nije hakovao. I dalje je ostalo mnogo rupa pa ću opet hakovati HoN 25. decembra. Nakon toga verovatno ću napasti LoL jer je ovo vrlo zabavno.

null

Navodno, haker je identifikovan kao inženjer iz Belorusije a dospeo je u posed naloga koji pripadaju nekim od najboljih Heroes of Newerth igrača. Nakon toga on ih je prodao i poručio: “Šta god da kažete, nisam ja taj koji je uznemiren jer su njihove informacije otkrivene. Ja sam onaj koji se smeje, pa je moj život bolji od vašeg.” Autori League of Legendsa, Riot Games, još se nisu oglasili, a kakva bi katastrofa nastala hakovanjem trenutno najpopularnije igre na svetu, teško je i zamisliti!

 

Leave a Reply