fc3
Video igre

Spremaju se Far Cry 4, Prince of Persia i Beyond Good & Evil 2

Na svojoj E3 prezentaciji Ubisoft niti jednom rečju nije pomenuo Far Cry, Prince of Persia ili Beyond Good & Evil, ali šef evropskog ogranka kompanije Alain Corre, navodi da se radi na novim nastavcima ovih serijala.

Po njegovim rečima, u prvom planu trenutno je Far Cry 4. “Ništa još uvek nismo najavili”, rekao je on kad je reč o Far Cryju 4. “Razmišljamo o budućnosti ovog brenda. Još uvek ne znamo šta će od toga ispasti. Stvari se zakuvavaju. Nešto se kuva!” Kad je reč o novom Prince of Persia, Corre samo napominje da se razmišlja i na tu temu. “Razmišljamo o tome šta je moguće učiniti. Ali ne možemo sve igre i sve serijale izbaciti tokom jedne godine. Ove godine već smo prikazali mnogo toga. Igra će se desiti kad mi osetimo da je spremna, kad autori smisle nešto interesantno. To je slučaj sa svim našim serijalima. Oni se spremaju, neki duže od drugih, ali se ipak spremaju.

fc3

Kad je reč o Beyond Good & Evil, Corre napominje da je Ubisoft svestan toga da igrači žele njegov nastavak. “U jednom periodu imali smo demo koji se pojavio pre nego što je bio spreman, pa su svi videli nešto što im se dopalo. Mislim kako nešto može da se očekuje, ali ne smem da kažem više.” Naravno, Ubisoftov direktor misli na trejler za Beyond Good & Evil 2 koji se pojavio još 2008. godine, a to je i poslednje što smo čuli o ovoj igri do danas. “Radi se na tome. Nekim igrama je potrebno više vremena da bi bile završene, u zavisnosti od kreativnosti autora. Ta stvar će se desiti kad bude savršena”, zaključio je Corre.

Leave a Reply