Video igre

Stiže nam novi PES

Konami nastavlja da predstavlja novine koje su uveli u novi nastavak popularne fudbalske franšize.
Posle mnogo poboljšanog AI-ja (inteligencije kompjuterski navođenih igrača) koji su predstavili na ovogodišnjem E3 sajmu elektronske zabave u Los Anđelesu, danas su predstavili najnoviji dodatak njihovom čedu, takozvani Teammates Controls (kontrola saigrača).

Teammate Controls će vam omogućiti da kontrolišete 2 igrača na terenu istovremeno, onog koji ima loptu kod sebe i jednog koji se nalazi u njegovoj neposrednoj blizini, unoseći potpuno novu dimenziju, novo iskustvo u igranje ove popularne igre. FIFA je već ranije uvela sličnu opciju, mogli ste da pozovete saigrača da se ubaci u prostor, interveniše u odbrani ili slično, ali nije vam davalo potpunu kontrolu nad tim igračima, kao što će vam to dopustiti ovogodišnje izdanje Pro Evolution Soccer-a.

Ova opcija će biti jako teška za navikavanje, moćiće da se isključi ali ozbiljniji PES igrači to zasigurno neće uraditi. Jer, koliko ste samo puta proklinjali napadače što se ne ubacuju u otvoren, prazan prostor. Ovako, sa ovom opcijom, vi sve kontrolišete. Prepustićete se mašti na volju, kreiraćete akcije kakve želite, bez ograničenja, teško da će sve akcije izgledati slično, kao u prethodnim izdanjima PES-a.

Najnovije izdanje Pro Evolution Soccer-a zaista puno obećava, sa novinama koje nam možda mogu doneti najbolju fudbalsku igru ikada. Pro Evolution Soccer 2012 stiže nam 14. oktobra 2011 za Xbox 360, PS3, PC, PSP i PS2.

Leave a Reply