Video igre

Tehnomanija i ASUS dani gejminga

Vreli letnji dani prosto nas teraju da izađemo napolje. Da li želite da se rashladite, opustite i zabavite? Ako je odgovor pozitivan, Ada Ciganlija je pravo mesto. Međutim, da li postoji razlog više zbog kojeg bi protegli noge i u društvu svojih najbližih otišli na Adu?

Tehnomanija u saradnji sa ASUS-om i ART 011 gejming centrom tu je da vas zabavi do krajnjih limita. Dana 05.08.2012-te u Klubu Šuma krenuće jedan u nizu turnira sa PRO Evolution Soccer 2012 (PES 2012) igrom. Turniri će se igrati svake nedelje od 11h do 16h i osam finalista iz prve tri nedelje ulazi u finalno takmičenje koje će se održati 26.08.2012-te. Kako će u prve tri nedelje biti ukupno 24 finaliste, slučajnim odabirom dodatnih osam takmičara biće prisutno 32-oje finalista koji će se boriti za ASUS 3D VG278 monitor od 27“.

I pored glavne nagrade Tehnomanija će svake nedelje da vas nagradi sa vrednom nagradom za najboljeg takmičara tog dana. Igre će se igrati na 10 ASUS gejmerskih računara, dok će i slučajni posetioci moći da se oprobaju u nekoj od igara potpuno besplatno na četiri dodatna demo jedinice.

Kako se prijaviti?
Da bi se prijavili za takmičenje neophodno je da popunite Formular za prijavu. Prijave za turnir kreću 23.07.2012-te, a samo najbržih 96 biće pozvani na finalno veče.

Raspored turnira i datumi održavanja

  • 05.08.- Kvalifikacioni turnir sa 32 igrača, dva turnira, 8 finalista – 11:00-16h (dolazak 30min pre meča).
  • 12.08.- Kvalifikacioni turnir sa 32 igrača, dva turnira, 8 finalista – 11:00-16h (dolazak 30min pre meča).
  • 19.08.- Kvalifikacioni turnir sa 32 igrača, dva turnira, 8 finalista – 11:00-16h (dolazak 30min pre meča).
  • 26.08.- Kvalifikacioni turnir sa 24 finaliste – 11:00-16h (dolazak 30min pre meča).
  • * Na finalno veče dolazi 24 igrača (8 finalista iz prethodne tri nedelje), da bi popunili broj od ukupno 32 igrača, dodatnih 8 takmičara će biti izvučeno na finalno veče nasumično, shodno tome nemojte zaboraviti da se prijavite jer upravo vi možete da budete izabrani, bez imalo truda oko kvalifikacija.

 


Koje zanimljivosti čekaju posetioce i one koji žele da se takmiče?
ASUS je najveći proizvođač komponenti na svetu, i ono po čemu je veoma poznat jeste podrška za gejmere. Brend po kojem su ASUS kompotne poznate nosi naziv „Republic of Gamers“ i pokriva matične ploče, grafičke karte, računare, miševe, notebook-ove, slušalice, audio karte itd. Svaki igrač od prvih 96 dobiće jednu Republic of Gamers majicu. Kako svaki turnir svake nedelje traje između 11h i 16h, posle 18h dodatnih 10 računara biće oslobođenih za igranje, potpuno besplatno.

Da li se tu priča završava?
Definitivno ne! Tehnomanija ekskluzivno počev sa prvim turnirom predstaviće jedan jedini uređaj na Zapadnom Balkanu pod nazivom ASUS Xtion, namenjen totalnoj ludnici od zabave zasnovanoj na praćenju pokreta tela. Sećate se filma „Iron Man“  gde poznati glumac Robert Downey pokretima ruke pomera u praznom prostoru elemente svog eksperimenta, totalno virtuelno bez fizičkog dodira sa čvrstim predmetima, da li bi to želeli i sami da doživite? Ako je odgovor potvrdan, vaše je samo da dođete, probate ASUS Xtion, zabavite se i osvojite ASUS majicu, kačket ili pak sladoled. Da se priča ne završava na tome, svi prisutni pored besplatnog igranja i zabave koja može da donese i vredne poklone mogu da vide ASUS matične ploče poslednje generacije, ASUS grafičke karte, ASUS LCD monitore, ASUS multimedijalnu i audio opremu, ASUS bežičnu opremu, te je moguće i kupiti nešto od pomenutog na licu mesta.

Leave a Reply