Video igre

The Sims 3 konačno sa nama

EA Play, brend kompanije Electronic Arts Inc. je danas objavio da se igra The Sims 3, nova generacija globalnog kulturnog fenomena i najprodavanija PC franšiza svih vremena, od danas može naći u prodavnicama i preko digitalnih ritejlera širom Amerike, a do kraja nedelje i u 60 drugih zemalja širom sveta, prevedena na čak 22 svetska jezika.

“Taj dan je konačno stigao, i jedva čekamo da vidimo koje će priče igrači ispričati, koje će filmove snimiti, kakve će kuće sagraditi i zatim deliti međusobno kroz Simse 3,” izjavio je Ben Bell, Executive producent igre The Sims 3. “Sada je moguće stvoriti bilo kog Sima kog pože. Po prvi put moguće je potpuno slobodno prošetati se po celom komšiluku, i dodeliti svom Simu prave osobine. Fanovi serijala i novi igrači će u svakom slučaju pronaći nešto za sebe u igri The Sims 3.”

Sims 3 Surprise

The Sims 3 vam pruža mogućnost da stvorite Simove obdarene jedinstvenim ličnostima i odvedete ih bilo gde u komšiluku. Create-a-Sim je alat kojim ćete stvoriti najrealističnijeg Sima do sada. Izaberite neke od mnogih osobina kao što su hrabrost, sklonost ka umetnosti, kleptomanija, smotanost, paranoja ili romantičnost. Sada je zaista moguće stvoriti bezbroj jedinstvenih Simova. The Sims 3 vam daje i alate (Create-a-Style) kojima ćete potpuno prilagoditi enterijer i spoljašnjost okruženja vašeg Sima. Pored svega toga, u životu svakog Sima postoje i ciljevi koji se određuju u skladu sa osobinama, ličnošću i karijerom koje ima. Vi imate potpunu slobodu da odredite hoće li Sim ispuniti svoje ciljeve i tako živeti srećan život, ili ne!

Registrujte svoj primerak igre The Sims 3 za PC i Mac na www.TheSims3.com kako biste uživali u svim online pogodnostima koje igra pruža, kao što je potpuno novi grad (Riverview) koji je moguće downloadovati potpuno besplatno čim se registrujete.* Takođe ćete dobiti 1,000 SimPoena koje je moguće iskoristiti za kupovine u The Sims 3 online radnji. Tamo ćete pronaći ekskluzivne frizure, novu odeću, nameštaj i arhitektonske dodatke, kako biste prilagodili okruženje vašeg Sima na potpuno nov način. Svakoga meseca u radnji će se naći novi predmeti, koji ranije nigde nisu bili prikazani. Moguće je i biti režiser sopstvenog Sim filma, tako što ćete snimati najzanimljivije trenutke iz života vašeg Sima, a zatim dodati zvučnu podlogu, priču i efekte. Na kraju, kada je film gotov, moguće ga je podeliti sa ostalim igračima širom sveta! Nadamo se da će ovo probuditi vašu kreativnost i da ćete bez pomuke deliti vaša Sim remek-dela sa ostalim igračima. Proverite šta možete da stvorite pomoću igre The Sims 3.

The Sims 3 je i prvi put da se The Sims može igrati i na iPhone-u i iPod touch-u. Orkuženje u pune tri dimenzije je moguće kontrolisati zahvaljujući inovativnom Multi-Touch korisničkom interfejsu i akcelerometru. Igrači sada mogu da uživaju u punom The Sims doživljaju na potpuno nov način, bilo kada i bilo gde. The Sims 3 za ove dve platforme je moguće nabaviti putem online prodavnice na www.itunes.com/appstore/.

Igru je moguće nabaviti i u verziji za mobilne telefone, a za sve informacije o tome posetite www.eamobile.com.

Leave a Reply