Video igre

“The Witcher 3” donosi različite sadržaje na različitim platformama

CD Projekt Red uveravao je igrače da njihov The Witcher 3 neće imati ekskluzivan sadržaja u verziji za PC, PS4 ili Xbox One ali je sad ipak pogazio reč pod pritiskom Microsofta.

Naime, kompanija je objavila kako će se u igri naći kartična igra pod nazivom Gwent koja će se naći u svim verzijama igre ali samo će vlasnici Xbox One verzije dobiti i dva špila pravih karata i mapu sveta na tkanini u okviru Collector’s edicije igre.

Naravno, CD Projekt Red se zbog svega našao na udaru igrača ali u kompaniji tvrde kako nisu pogazili reč već su samo sarađivali s Microsoftom kako bi igra bila vidljivija i bolje prodavana. Po njihovim rečima, Microsoft je taj koji je platio da specijalna edicija igre bude proširena pomenutim sadržajem ali da će igra u svim verzijama biti identična, što se odnosi i na DLCove.

S obzirom da je Collector’s Edition verzija igre vrlo ograničenog tiraža kao i da je Microsoft izdvojio novac za izradu mape i kartica u Xbox One verziji igre, mislimo da nema velikog razloga za nezadovoljstvo. PC igračima svakako je za utehu što će jedino njihova verzija raditi u punih 60 fps i 1080p rezoluciji uz viši nivo detalja nego na konzolama.

Leave a Reply