Video igre

The Witcher 3 neće imati ekskluzivan sadržaj na različitim platformama

U vreme kad je praktično nemoguće da se jedna ne prodaje makar u dve-tri različite edicije (Watch Dogs ima ih devet!), CD Projekt RED učinio je još jedan potez vredan divljenja.

Predsednik ove kompanije tako je u razgovoru za Eurogamer otkrio kako oni neće predstaviti bilo kakav ekskluzivan sadržaj za pojedine verzije The Witchera 3 na predstojećem E3 sajmu.

Poslednjih godina Microsoft je taj koji uglavnom velikim novcem kupuje ekskluzivan sadržaj za Xbox 360 i Xbox One verzije igara, ali CD Projekt RED je sa te strane nepotkupljiv. “Mi sve igrače ravnopravno tretiramo”, priča Iwinski.

witcher 3

 

“Nećemo spremiti ekskluzivan sadržaj za bilo koju od platformi niti ćemo veštački odlagati izlazak igre na nekoj od platformi zato što nam je neko platio za to. To je definitivno protiv onoga za šta se zalažemo. Nećemo to uraditi.” Kao što znamo od ranije, PC verzija The Witchera 3 neće čak imati ni zaštitu od kopiranja! Svesni smo toga gde živimo, ali nadamo se da će i naši igrači to umeti da cene na pravi način.

Leave a Reply