screenfun-100-velika
Video igre

U prodaji je jubilarni 100. broj gejmerskog magazina ScreenFun!

Najdugotrajniji gejmerski magazin ScreenFun stigao je do stotog broja!

Jubilarni broj je ceo u slavljeničkom raspoloženju a šlag na torti je PlayStation 3 nagradna igra.

Pored PlayStationa 3, ScreenFun vam poklanja i sto postera GTA V, majice, kape, zvučnike i još puno gejmerskih stvari. Pored retrospektive dosadašnih brojeva i istorije magazina ScreenFuna, tu je i jubilarna temu broja: 100 razloga zašto nikada nećemo prestati da igramo video-igre. Ako vas neko pita zašto trošite život na video-igre, ovde je veliki spisak odgovora.

screenfun-100-velika

U slavljeničkom ScreenFunu možete naći i prvi deo priče o PC igrama XXI veka. Saznajte šta se dešavalo u periodu od 2000. do 2006. godine i koje igre su obeležile početak novog milenijuma.

Jubilarni broj donosi i veoma zanimljivu Preview sekciju u kojoj su se našli Batman: Arkham Origins, Thief, F1 2013, World of Warplanes (sa posterom), Planetary Annilation, The Mighty Quest for Epic Loot a tu je i specijalni pregled nove FIFA-e i PES-a. Saznajte ko će osvojiti ovu fudbalsku sezonu!
Rubrika Test je takođe bogata a ono što neće nijednog gejmera ostaviti ravnodušnim jeste test igre Dota 2 sa posterom. Saznajte zašto je ovo ultimativni naslov za leto 2013. U Test rubrici našli su se i: Civilization V: Brave New World, Halo: Spartan Assault, Leisure Suit Larry Reloaded, Nascar 2013, Neverwinter, Rise of the Triad, Shadowrun Returns, The Raven – Legacy of a Master Thief i Walking Dead: 400 Days. Tu su i mini-opisi igara Dragon’s Crown, Time and Eternity, NCAA  Football 14, Pikmin 3 i Dynasty Warriors 8 kao i mobilne igre Rymdkapsel, Riptide GP2, Monster Shooter 2, Prince of Persia: The Shadow&Flame i The Walking Dead: Assault.

Za rubriku Igre za pusto ostvo ScreenFun ima posebnu ličnost a tu je čuvena košarka zvezda NBA lige. Saznajte o kome se zapravo radi!

U rubrici Hardware secirano je zanimljivo parče hardvera – GameStick. Sa ovom napravom možete igrati Android igre na televizoru i kontrolisati ih pravim gejmpadom.
Jubilarni, stoti broj ScreenFuna je u prodaji od 15. avgusta 2013. na svim trafikama širom Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine po ceni od 99 dinara. Više informacija o jubilarnom broju pronađite na www.screenfun.rs

Leave a Reply