Categories
Video igre

Ubisoft i NVIDIA timski na igrama Assassin’s Creed Unity, Far Cry 4, The Crew i Tom Clancy’s The Division

Ubisoft i NVIDIA su danas najvaili sledeće poglavlje u strateškom partnerstvu koje će doneti neverovatan PC gejming sa novim naslovima kompanije Ubisoft kao što su Assassin’s Creed Unity, Far Cry 4, The Crew i Tom Clancy’s The Division.

NVIDIA’s GameWorks tim radi jako blisko sa development studijom kompanije Ubisoft kako bi uključili grafičke tehnologije i gejming inovacije najnovije generacije u svetove igara koji donose do sada nezamisliv realizam i kvalitet prikaza. GameWorks tehnologija kompanije NVIDIA uključuje TXAA antialiasing koji omogućava glatku animaciju na nivou Holivudskih filmova, mekane senke, HBAO+, naprednu DX11 tesalaciju i NVIDIA PhysX tehnologiju.

TCTD_screen_Bridge_618x348

“Saradnja sa kompanijom NVIDIA nam je omogućila da pružimo napredno gejming iskustvo našim PC igračima”, izjavio je Tony Key, viši potpredsednik prodaje i marketinga. “Radujemo se nastavljanju partnerstva sa kompanijom NVIDIA na našim najvećim nadolazećim naslovima”.

Ova vest se nadovezuje na uspešnu saradnju između kompanija Ubisoft i NVIDIA koja je kao rezultat omogućila vizuelno neverovatne efekte u igrama Tom Clancy’s Splinter Cell® Blacklist™, Assassins Creed® IV Black Flag i Watch Dogs™.

“Sa uzbuđenjem nastavljamo našu dugoročnu saradnju sa kompanijom Ubisoft kako bi uključili naše najnovije tehnologije u njihove igre”, izjavio je Tony Tamasi, viši potpredsednik zadužen za sadržaj i tehnologiju u kompaniji NVIDIA. “Kroz GameWorks mi smo u mogućnosti da dodamo jedinstvene vizuelne i gejmplej inovacije kako bi pružili fenomenalna iskustva u sjajnim igrama kompanije Ubisoft, i sam jedva čekam da ih isprobam”.