Video igre

World Cyber Games 2010 Srbija je počeo

Odabirom igara koje ćemo igrati ove jeseni u Beogradu, WCG u Srbiji  je i zvanično počeo. Podsetimo, posetioci stranica www.wcg-adria.com/serbia su u mesec dana dugoj anketi odlučili da će se 28. i 29. avgusta u Expo Centru igrati Counter Strike i Warcraft.

Prijave za ovaj službeni deo turnira počinju od 14. juna –mogu se prijaviti svi državljani Republike Srbije koji ispunjavaju starosne granice za odabrane igre, ispunjavanjem obrasca koji će biti objavljen na web stranicama www.wcg-adria.com/serbia i uplatom odgovarajuće kotizacije. Prijave će trajati do 1. avgusta 2010. ili do popunjavanja dostupnog broja mesta.

Podsećamo takođe da do 27. juna na web stranicama WCG-a traje glasanje za nosioca baklje WCG-a u regiji – baklja ove godine u Evropi prolazi kroz Nemačku , Srbiju i Italiju.

Organizacioni tim WCG Adria intenzivno radi iza kulisa kako bi sve bilo spremno za nacionalno finale, ali i događaje kojima ćemo ga popratiti. Na našim web stranicama uskoro slede nagradne igre organizovane u saradnji sa partnerskim kompanijama u kojima će svi zainteresovani posetioci imati priliku da uz malo truda i sreće osvoje vredne nagrade.

Početkom jula organizovaćemo  i najavne manifestacije na kojima će se svi zainteresovani moći upoznati sa turnirom i probno zaigrati neke igre i za to biti nagrađeni od strane naših partnera.

Partneri WCG-a u Srbiji ove godine su Samsung, Coolemaster, Microsoft i ComputerLand.

Leave a Reply