Video igre

World Cyber Games objavio dodatne naslove za WCG 2010

World Cyber Games Inc. (WCG), organizator najvećeg i najznačajnijeg svetskog turnira i festivala u računarskim igrama objavio je tri dodatne igre koje će se igrati u nacionalnim takmičenjima i na velikom finalu WCG-a 2010 u Los Angelesu, SAD. Širom sveta omiljene igre FIFA Soccer 10 i StarCraft: Brood War te igra Asphalt 5, popularna na mobilnim telefonima, proširuju veliki izbor igara na ukupno 10 naslova i daju dodatnu dimenziju izbora ovogodišnjem takmičenju.

WCG Adria i dalje omogućava svim takmičarima i zainteresovanim učesnicima da glasaju za maksimalno tri igre koje bi želeli da se uvrste u nacionalna finala.
FIFA Soccer 10 i StarCraft: Brood War vraćaju se u WCG kao jedne od najomiljenijih igara još od začetka World Cyber Gamesa pre deset godina. Ove igre poslužile su kao poligon za neke od najintenzivnijih i najnezaboravnijih trenutaka u istoriji takmičenja – a u 2010. sigurno neće biti drugačije. Takmičarima će biti cilj da zbace  sa trona Joshuu Begehra (SK_KROne) iz Nemačke koji je izborio zlatnu medalju igrajući FIFA Soccer 09 ili nadjačati Južnokoreanca Jae-Dong Leeja (JaeDong) u igri StarCraft: Brood War.

Leave a Reply