Video igre

Yugo 45 stiže u “Assetto Corsa”!

Redakcija gejmerskog magazina ScreenFun je ovih dana razgovarala sa našim najboljim autorom/moderom sadržaja za trkačke igre Jovanom Lemajićem Lemaxom koji je pritom otkrio još par vrlo interesantnih informacija vezanih za svoje buduće projekte.

Lemax je prethodnih godina objavljivao staze za razne trkačke simulacije ali sad poručuje kako će se definitivno preorijentisati samo na Asseto Corsa. “Što se tiče AC, planiram da mi to postane primarna simulacija za moje buduće projekte. Kad su u pitanju staze, za sad samo unapređujem i remodelujem moje staze koje su već napravljene za rFactor, GTR2 i Race07″ ističe on i otkriva na čemu trenutno radi.

“Glava Zete za AC je privedena kraju, novi objekti, nove teksture, veći broj poligona, a samim tim i veći ukupni kvalitet staze. Mišeluk za AC se radi praktično od početka. U junu 2014. zahvaljujući ASK Petromax su, nakon 6 godina, organizovane trke na Mišeluku što sam ja iskoristio da nesmetano fotografišem skoro 1000 fotografija. Za sada se trudim da te detalje sa trke prenesem na virtuelni Mišeluk.”

13 Ekskluzivno za ScreenFun: Yugo stiže u Assetto Corsa!

21 Ekskluzivno za ScreenFun: Yugo stiže u Assetto Corsa!

31 Ekskluzivno za ScreenFun: Yugo stiže u Assetto Corsa!

Jovan objašnjava i kako trenutno radi na svom prvom trkačkom automobilu za Assetto Corsu a u pitanju će biti Yugo! “Prilikom izrade i dizajna sam dao “mašti na volju”. Cilj mi je bio da se od juga napravi ultimativno trkačko vozilo, odnosno vozilo koje je, zahvaljujući stereotipima, sve suprotno od običnog juga. Ne mogu baš da se pohvalim visokim kvalitetom modelovanja i 3d modela, ali mislim da bi mod trebao da pruži dosta zabave. Pre Assetto Corsa verzije, biće puštena verzija ovog juga za sada već stari, ali i dalje aktuelni rFactor.”Kliknite na slike za veće verzije!

51 Ekskluzivno za ScreenFun: Yugo stiže u Assetto Corsa!

61 Ekskluzivno za ScreenFun: Yugo stiže u Assetto Corsa!

71 Ekskluzivno za ScreenFun: Yugo stiže u Assetto Corsa!

81 Ekskluzivno za ScreenFun: Yugo stiže u Assetto Corsa!

Leave a Reply