Video igre

Završen turnir – Tvoja karta za Južnu Afriku

Na Sajmu Fudbala održan veliki FIFA World Cup 2010 turnir na PlayStation3 konzoli. ComTrade SHOP i GameS organizovali su turnir u FIFA 2010 World Cup na Sony PlayStation 3 konzoli, a pobednik koji putuje na Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi je Mirko Stojanović.

Fudbalsko prvenstvo je sve bliže, fudbalska groznica je sve jaca, pa ni ne cudi sjajna poseta Sajma Fudbala u beogradskom Expo centru. A u njemu su kompanije ComTrade SHOP i GameS organizovale FIFA 2010 World Cup turnir, gde je pobednik dobio priliku da uživo gleda svoje heroje na utakmici Srbija-Nemacka u Južnoj Africi.

Akcija ComTrade SHOP-a i GameS-a trajala je do 22. maja i omogucavala je svakom kupcu PlayStation 3 konzole da ucestvuje u nagradnom turniru u FIFA 2010 World Cup za PS3 koji je održan u okviru Sajma Fudbala 22. Maja, u Ekspo centru na Novom Beogradu. Zabavno takmicenje je dalo ucesnicima priliku da odmere snage sa prijateljima i drugim takmicarima, ali i da osvoje vredne nagrade koje obuhvataju i Sony PlayStation Portable (PSP) uredaj, kao i dres fudbalske reprezentacije Srbije.

Ipak, glavna nagrada je rezervisana za pobednika velikog finala, koji je zbog svoje veštine i umeca osvojio putovanje na utakmicu Srbija-Nemacka koja se u Južnoj Africi održava 18. Juna. Ovako dobre nagrade privukle su veliki broj takmicara, za koje nažalost nije bilo mesta jer je turnir bio ogranicen na 64 „elektronska fudbalera“.

Nakon celodnevnih meceva po kup sistemu, kao najbolji izdvojio se Mirko Stojanovic, koji je u finalu pobedio Denisa Ivaniša. Denis je kuci otišao sa Sony PSP konzolom, a trece mesto je izvojevao Nemanja Smiljevic, koji je osvojio originalni dres reprezentacije Srbije.

Leave a Reply