Relax · Video igre

Warhammer Online: Age of Reckoning

Četvrt veka nakon što je 1983. godine stvoren Warhammer univerzum igrači širom sveta dobijaju priliku da se zapute u njegovu najnoviju virtuelnu verziju. Ono što je započelo kao stona igra bazirana na brutalnoj i haotičnoj verziji Tolkinovskog sveta, ubrzo je postalo svetski fenomen.

Warhammer franšiza je izrodila najrazličitije igre, a u celoj paleti je nedostajao samo MMORPG (massive multiplayer online role playing game) naslov. Sada je i ta praznina ispunjena – pred nama je Warhammer Online: Age of Reckoning. Igra za više igrača koji će se preko interneta sukobiti jedni sa drugima u pokušaju da dovedu svet u stanje haosa, ili ga od tog haosa odbrane.

18. septembra u celom svetu su otvoreni novi serveri za igru i igrači mogu da se odluče za jednu od šest rasa podeljenih na dve strane. Sile Reda su sastavljene od Imperije, Vilenjaka i Patuljaka, a sile Uništenja od Zelenokožaca, armije Haosa i Mračnih vilenjaka. Nakon izbora strane pred igračima će se naći mnoge misije i avanture, kao i do sada, u igrama ovog tipa, neviđene epske bitke između ogromnih armija.

“Rat” dolazi – izaberite stranu.

Leave a Reply