Internet · Relax · Web vodič

Posh magazin

Posh magazin, je potpuno novo online štivo namenjeno savremenim muškarcima i ženama, u kome će se autori truditi da uvek budu aktuelni, pozitivni, interesantni, pa zašto ne i edukativni. Moto magazina je vrlo jasan – Sve što bi žene trebalo da znaju o sebi, a muškarci o njima, upućuje na ono o čemu će magazin pisati i sve ono čime će se baviti u člancima, reportažama i intervjuima.

Posh magazin

U magazinu se neće praviti nikakva diskriminacija iako Posh magazin i po svom nazivu malo više naginje nežnijem polu kao ciljnoj grupi, muška publika će biti podjednako draga i važna. Sugestije, predloge, ili kritike, možete sasvim slobodno i bez ustručavanja napisati javno na ovoj stranici.

Urednice o nazivu novog magazina kažu sledeće: “Samu reč posh (british eng.), koja karakteriše sve što je lepo, otmeno, moderno, elegantno i sa stilom se sama od sebe nametnula kao ime našeg magazina u kom ćemo se baviti temama vezanim za modu, obrazovanje, kulturu, zabavu i sl. ali na jedan specifičan način. U našem magazinu nećete moći da pronađete trivijalne testove, recepte, savete, dijete, jer smo sasvim sigurni da ima mnogo mesta na kojima to možete pročitati (ukoliko vas zanima). Ali zato ćemo se svojski truditi da naši članci budu informativni, edukativni, sadržajni i poučni, te da vam u intervjuima predstavimo i približimo poznate i priznate ličnosti iz sveta umetnosti, mode, muzike i sl. Iskreno se nadamo da ćemo uspeti u tome i da će Posh magazin postati jedno od vaših omiljenih online štiva i da ćete nam ukazati svoje poverenje.

Takođe, uredništvo magazina uputilo je poziv svim zainteresovanim da postanu saradnik Posh magazina, pa ukoliko ste talentovani i volite pišete o temama kojima se magazin bavi, slobodno se javite i pošaljite neki članak.

Iza ideje i realizacija Posh Magazina stoje:

Milica Sekulic, urednica

Milica Sekulić
urednica Posh magazina

Jelena Sekulic, novinaka saradnica

Jelena Sekulić
saradnica i recenzentkinja Posh magazina

Leave a Reply