Internet · Web vodič

Virtuelni svet – PlayStation Home

Jedna od najuzbudljivijih najava na konferenciji Game Developers Conference 2007 bila je Home, nova mrežna zajednica samo za PLAYSTATION®3.

Na ovogodišnjoj konferenciji Game Developers Conference (GDC), Phil Harrison, direktor studija Sony Computer Entertainment’s Worldwide Studios, govorio je o svojoj viziji za ‘Game 3.0’ – novo doba povezanog mrežnog igranja u kojem zajednica i sadržaj koji stvaraju korisnici imaju ogromnu ulogu.

Harrison je otkrio Home, novu Internet 3D mrežnu zajednicu koja je dostupna samo za PS3™ preko mreže PLAYSTATION®Network.

U Home, PS3™ korisnici će moći da stvore sopstvenog jedinstvenog avatara i da stupaju u interakciju sa drugim korisnicima u raznim prostorima koji su stvoreni da PlayStation® zajednica bude mesto sa većim učešćem nego ranije.

Uklapajući se u iskustvo PS3™, Home će moći da se besplatno preuzme sa PLAYSTATION®Store, te će moći da se pokrene direktno iz menija Home na PS3™.

 

Jedinstveno mesto za druženje

 

 

Sastajte se sa prijateljima na najuzbudljivijim mestima

Home pruža elegantno, moderno okruženje za istraživanje, sa puno raznih funkcija za zajednicu.

Pored druženja u prostranim zajedničkim oblastima, korisnici mogu da izgrade svoj apartman, ili kuću, što im dozvoljava da prilagode svoj prostor pomoću velikog broja raznih stvari.

Moguće je čak prikazati svoj video zapis, slike i druge digitalne zapise koji su na čvrstom disku na PS3™ unutar ličnog prostora pre pozivanja drugih korisnika da uživaju u ukusnom dekoru i pažljivo podešenom ambijentu.

Bogate opcije za komunikaciju olakšavaju povezivanje sa drugim korisnicima. Tu će takođe biti i prostora posvećenim određenim igrama u kojima će igrači moći da se sastaju i da diskutuju o svojim omiljenim igrama ili da pregledaju najnovije trejlere u jedinstvenom okruženju.

Ovo je samo početak.

Proverite nove vesti o ovoj novoj uzbudljivoj zajednici u mesecima koji dolaze.

Posetite službenu PlayStation® web-stranicu

Leave a Reply