Relax · Video igre

Za okorele gejmere

ScreenFun je konačno stigao a sa njim i test Devil May Cry 4 igre zajedno sa mega-posterom Neroa u šest delova! Ali to nije sve! Za sve one nestrpljive, koji ne mogu da čekaju šest meseci da ga sastave, tu je i regularan poster DMC4 dok se na njegovoj poleđini našao Rainbow Six Vegas 2.

Martovski broj ScreenFuna donosi preview sledećih igara: Alone in the Dark, Codename Panzers: Cold War, Gran Turismo 5, Just Cause 2Lost: Via Domus, Rainbow Six Vegas 2, Secret Files 2, So Blonde i potencijalno velikog hita Street Fighter IV.

U broju 35 na testu su se našle sledeće igre: već pomenuti Devil May Cry 4 na tri strane, Audiosurf, Conflict: Denied OpsHour of Victory, Lost Odyssey, Mario & Sonic at the Olympic Games, NiGTHS: Journey of Dreams, No More Heroes, Penumbra: Black Plague, The Club, The Sims 2: Castaway Stories, The Spiderwick Chronicles i Turok.

Posetili smo World Media Conress 2008 u Barseloni, pa vam u ovom broju predstavljamo najvažnije novitete na polju mobilne telefonije: Nokia N96, Nokia N78, Sony Ericsson Xperia X1, Samsung Soul i ostali. Takođe, na testu su se našle i igre za mobilne telefone među kojima su i Slide N’Loop, American Gangster, Knight Tales: Land of Bitterness, Asterix i Knight Tales: Land of Bitterness.

Saznajte šta je sve potrebno od opreme i hardwarea da bi uživalu u igračkoj raju a pročitajte i zašto je GeForce 9600GT trenutno najbolji izbor za kupovinu.

ScreenFun i u ovom broju poklanja dve konzole: Sony PlayStation 2 kao i Nintendo Wii a oni koji se malo potrude mogu osvojiti i Metal Gear Solid 4 majice.

Bravo ScreenFun broj 35 je u prodaji od 11. marta na svim trafikama širom Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine kao i Makedonije po ceni od samo 60 dinara.

Više detalja na sajtu ScreenFuna.

Leave a Reply