Zanimljivosti

LeAnn Rimes

LeAnn je sa samo 11 godina stupila na američku country scenu, i odmah je osvojila

Sada kada ima 20 godina i za prodala je nekoliko miliona ploča i diskova. Takođe, osvojila je i dve Grammy nagrade: jednu, kao najbolja kantri pevačica (Best Female Country Vocal Performance) za izdati multiplatinasti CD album – Blue, i drugu, kao najbolji novajlija godine (Best New Artist of the Year) kada je ovo priznanje dobila kao najmlađi umetnik i prvi kao kantri umetnik.

Već sa 14 godina napravila je duet sa Eltonom John-om. Sada, kada ima 20 godina, aktuelan je novi (6-ti) album – Twisted Angel, kojije izašao 1.oktobra ove godine.

Koliko je teško breme slave kada imate samo 10-tak godina govori i njena izjava: “Kada ste već sa 13 godina u šoubiznisu, jednostavno nemate vremena da izrastete u normalnu ličnost. Bila sam tada neka vrsta robota, non-stop na sceni, brojni intervjui, naporan rad u studiju.”

Slava i popularnost d onose i veliki novac, a za njega se zatim grabe svi u okruženju. Čak ju je i njen rođeni otac prevario. Ipak, neposredno pre njenog venčanja LeAnn se izmirila sa ocem Wilburom, koji je dok je bio njen menadžer, utajio oko 7 milona dolara njenih prihoda.

Pored toga što odlično peva, odlično i izgleda, što najbolje pokazuju njene “malo slobodnije” fotografije.

Leave a Reply