Relax · Video igre

Zatvaranje WCG-a 2008

Svečano zatvoren ovogodišnji World Cyber Games

Specijalno želimo da pohvalimo našeg najmladjeg takmičara, Nemanju Djurkića iz Jagodine, koji je ujedno i najbolje plasirani igrač reprezentacije Srbije, a koji je svoje rezultate postigao na virtuelnom fudbalskom terenu igrajući FIFU 08. Upravo od najmladjeg dela reprezentacije, Uroša, Lava, Nemanje i Aleksandra očekujemo nove pobede u narednom periodu.

U vrhu zvanične rang liste može doći i do promena, ali to će, baš kao i informacija o plasmanu naše zemlje, kao i ostalih zemalja u regionu biti dostupno nešto kasnije, nakon sabiranja svih pojedinačnih rezultata.

Samoj završnoj ceremoniji od visokih zvaničnika osim predstavnika kompanija Samsung i ICM zaslužnih za organizaciju World Cyber Games-a, prisustvovali su gospodja Angela Spizig, zamenik gradonačelnika Kelna i gospodin Fu Yongling, zamenik gradonačelinika grada Chengdu, sledećeg domaćina velikog finala World Cyber Games 2009.

Gospodin Yongling je poželeo svim prisutnim igračima uspešnu godinu i plasman u finale, a samim tim i srdačnu dobrodošlicu u Kinu i grad Chengdu, krajem naredne godine. Nakon atraktivnih muzičkih numera i dodele medalja, najuspešnijim igrčima sveta ostalo je da se pozdrave, razmene kontakte radi on-line druženja i vežbanja novih strategija za World Cyber games 2009.

Leave a Reply