Categories
Mobile Operateri

Saradnja mt:s i fudbalskih klubova Zvezda i Partizan

mt:s, FK Crvena zvezda i  FK Partizan predstavili su jedinstveni tarifni profil – Zvezda pripejd i Partizan pripejd paket.

Kupovinom paketa, korisnici će moći  povoljnije  da razgovaraju putem mobilnog telefona i istovremeno pomognu svoj omiljeni klub.

Korisnici ovih paketa inicijalno dobijaju pogodnosti za telefoniranje, kao sto su odredjeni iznos kredita i  bonus za SMS poruke i minute. Oni mogu da odaberu i tri broja sa kojima će se razgovori tarifirati po ceni od 3 dinara bez obzira na trajanje, dok je slanje poruka u okviru ova tri broja 1 dinar. Ove pakete odlikuje i povoljnija cena poziva i SMS poruka i ka ostalim brojevima koji ne spadaju u tri odabrana.

Osim navedenih pogodnosti, mt:s korisnicima je data mogućnost i da kupovinom ovih pripejd paketa pomognu klubovima za koje navijaju. Prilikom aktiviranja kartice odnosno prvim obavljenim razgovorom, klub dobija 50 dinara, a od svake nove dopune dobija po jedan dinar.

Korisnici ovih paketa inicijalno dobijaju 200 dinara kredita, bonus od 200 minuta i 200 poruka koji važi 30 dana od aktiviranja kartice.
mt:s je prvi telekomunikacioni operater u zemlji koji je pokrenuo kobrend karticu u saradnji sa sportskim klubovima. Ovaj pripejd paket biće dostupan korisnicima od sutra na maloprodajnim mestima i kioscima distributera.

Takođe, korisnici ovih tarifnih profila će od klubova dobijati dodatne pogodnosti.