Software

“Zlatni” Sophos Email Security and Control

I četvrtu godinu u nizu, čitaoci Information Security and SearchSecurity.com portala su glasanjem odredili najbolje proizvode za sigurnost. U kategoriji najboljih rešenja za email sigurnost, Sophos Email Security and Control je dobio najviši broj glasova i time osvojio zlatno priznanje.

Sophos Email Security je dobio najviše ocene čitaoca koji su ocenjivali proizvode na osnovu njihove sposobnosti detektovanja i blokiranja spama, phishing-a, virusa i spyware-a. Dostupan kao softver ali i kao uređaj (appliance), u ovaj proizvod je ugrađena sada i email enkripcija. Čitaoci su takođe pohvalili i jednostavnost u upotrebi i integraciji sa messaging aplikacijama.

Sophos Endpoint Security and Data Protection je takođe veoma visoko ocenjena jer obuhvata antivirus, firewall, network access kontrolu i enkripciju, što su čitaoci cenili zbog brzih update-ova, mogućnosti izveštavanja i upozoravanja.

Kao prednost je takođe ocenjeno i centralno upravljanje sa jedne konzole, kao i podrška proizvoda za Windows, Unix i Linux.

Leave a Reply