Software

10% popusta na Photoshop CS5

Do 31.12.2010. svi kupci Photoshopa CS5 u CET-u imaju pravo na 10% popusta. Ponuda važi za kupovinu Photoshop CS5 TLP (komercijalnih) licenci i odnosi se na kupovinu punih verzija i nadogradnji. Nadogradnju je moguće ostvariti sa verzija Photoshop 9,10 i 11 na aktualnu verziju 12, odnosno sa verzija Photoshop CS2, CS3 i CS4 na aktualnu verziju Photoshop CS5. Ponuda se odnosi isključivo na Photoshop CS5 i ne važi za nabavku ostalih članova Photoshop porodice (Photoshop Extended, Lightroom i Elements).

Nove verzije Photoshop-a dostupne su u dva paketa – Photoshop CS5 i Photoshop CS5 Extended. Nove verzije donose inovacije u mogućnostima obrade kao i povećanu produktivnost za profesionalne dizajnere i fotografe.

Photoshop CS5 Extended

Photoshop CS5 Extended verzija pored svega što sadrži standardni paket donosi i podršku za 3-D i video obradu. Podrška za najpopularnije formate 3D aplikacija, korisnici će moći da 3D objekte inkorporiraju u dvodimenzionalne radove. Jako korisna mogućnost za određivanje perspektive zove se Enhanced Vanishing Point i služi za precizno podešavanje krajnjeg rezultata spajanja 3D i 2D materijala a podržava i mogućnost export-ovanja modela u formatu za dalju obradu u 3D aplikacijama.

Photoshop CS5 Extended takođe omogućuje korisnicima da ekstrahuju vredne kvantitativne i kvalitativne informacije iz slika. Pored alata za merenje i analizu, arhitekte, medicinski profesionalci i naučnici će uživati povećanu podršku za specijalizovane formate slika kako bi mogli lako da pregledaju, beleže i ed! ituju slike u njihovim izvornim formatima.

Još jedna novinakoju nudi Photoshop CS5 je obrada video zapisa unutar samog Photoshop-a! Tako dobijeni materijal može se snimiti u velikom broju formata uključujući i Macromedia Flash.

Leave a Reply