Software

A-Squared Anti Malware na našem tržištu

A-Squared Anti Malware kompanije Emsisoft je veoma napredan zaštitni softver koji u svetu koristi više miliona preduzeća i privatnih korisnika. Predstavlja sveobuhvatnu zaštitu računara protiv trojanca, virusa, spyware-a, adware-a, crva, botova, keylogger-a, rootkit-a i dialer-a. 2 skenera za čišćenje u 1: Anti-Virus + Anti-Spyware.

Radi se o ne samo još jednom skeneru, već o kombinaciji dva proizvoda svetske klase – a-squared Anti-Spyware, i Ikarus Anti-Virus. Najnoviji testovi dokazuju da su oba “sablje” u otkrivanje zlonamernih programa. Nema dupliranja trajanja skeniranja, kao bi bio slučaj sa dva odvojena programa za skeniranje. Znatano poboljšanje performansi je moguće zahvaljujuć́i integraciji dva programa na najniži nivo.

Za razliku od konvencionalne sisteme zaštite a-squared Anti-Malware ne samo da proverava datoteke za poznate uzorke zlonamernih programa već i stalno prati ponašanje svih aktivnih programa i alarmira, čim se nešto sumnjivo dešava. Tipični načini infekcije su isključeni unapred. Sajtovi koji pokušavaju da zasade Trojance ili špijunski softver ili da ponudi sadržaje za obmanu su blokirani pomoću zaštite surfovanja. Dopune najmanje 5 puta dnevno, u kombinaciji sa zero-day zaštitom analize ponašanja garantuje najbolju moguću zaštitu od novih infekcija.

Kada je otkrivena zlonamerna infekcija, skener stavlja objekte u karantin ili ih izbriše. Anti-Malware modul poseduje dosta naprednih opcija za stručnjake za otkrivanje i brisanje Malware-a ručno. Za tu svrhu je uključen integrisani sistem analiza alat HiJackFree, i pomaže da imate sve procese, servise, auto-runs, otvorene portove, pregledač dodataka, LSPs pod vašom kontrolom.

Leave a Reply