Software

AB Soft informacioni sistem u firmi SD Fashion

Firma SD Fashion je zastupnik Zannier groupe za Srbiju. Zannier groupa je počela početkom sedamdesetih u Francuskoj kao mali porodični biznis.

Target Zannier-a su deca od 0 -14godina, za koje postoje tri Brenda (Grain de Ble,Lisa Rose I YCC). Kvalitet i simpaticne kreacije za decu su jedini razlog za osvajanje trzista po Evropi. U vise od 570 prodajnih objekata u 15 zemalja, u najatraktivnijim evropskim trznim centrima.

Pocetkom juna, Zannier group je po prvi put predstavila svoju marku i na trzistu u Srbiji i otvoren je prvi maloprodajni objekat u Beogradu, u shopping moll-u Delta City. Uz odluku da svoj plasman prošire i na Srbiju, ukazali su poverenje i AB Softu u domenu poslovnog softvera.

Zannier group na globalnom nivou ima jasno definisanu sposobnost adaptacije ka novim trendovima, praćenje trzista (odnos kupaca i njihova ocekivanja) i jedinstveni pristup segmentu garderobe i poklona za najmladje, za bebe, brendovi Zannier grupacije su izgradili reputaciju kljucnih igraca u decijoj modi. Fleksibilnost AB Soft rešenja i dugogodišnje iskustvo u radu sa inostranim kompanijama, rezultiralo je brzom implementacijom u kojoj su podržani specifični korporacijski zahtevi.

U pripremi je novi objekat u sklopu trznog centra MERCATOR, koji ce biti mesto gde ce se predstaviti nova kolekcija jesen-zima. Otvaranje je planirano u septembru mesecu. Takođe, uskoro se planira otvaranje maloprodajnih objekata i u Novom Sadu, Kragujevcu i Nisu, a potom i u ostalim gradovima po Srbiji. U svim ovim objektima biće implementiran AB Soft informacioni sistem kao deo jedinstvenog informacionog sistema firme SD Fashion.

AB Soft poslovno informacioni sistem je omogućio brzu i jednostavnu implementaciju korišćenjem standardnih modula za praćenje i rad maloprodaje.

U AB Soft sistemu je na najoptimalniji način uklopljen modul POS (point of sale) u ostatak informacionog sistema, tako da se u svakom trenutku mogu dobiti informacije iz svih tačaka maloprodaje o efektima prodaje, rezultatima akcija, stanju zaliha…

Jedna od specifičnosti implementacije u SD Fashion je izrada namenske obrade za automatski unos i obradu uvozne kalkulacije za više hiljada artikala, na osnovu dostavljenih podataka u elektronskoj formi.

U AB Soft sistemu, omogućena je štampa deklaracija i etiketa artikala po svakoj vrsti dokumenta.

S obzirom da je reč o inostranoj kompaniji, mogućnosti specifičnog izveštavanja iz ERPa su od presudnog značaja za izbor partnera u domenu poslovnog softvera. AB Soft ERP u okviru standardnih modula omogućava svakom korisniku da kreira svoj set izveštaja, koristeći alate i funkcionalnosti koji su ugrađeni u sistem. Sa druge strane Ab Soft je razvio zaseban sistem izveštavanja, van standardnih modula, putem Web aplikacija i kao ad on rešenja za MS Office iz jedinstvene baze podataka, za potrebe menagementa i rukovodstva.

Ceo AB Soft sistem izveštavanja je potpuno zaokružen, baziran na preko dvadeset godina iskustva u preko hiljadu kompanija različitih delatnosti.

Leave a Reply