Software

ABBYY FineReader 10 – poboljšajte poslovnu efikasnost sa inteligentnim OCR-om

Veoma inteligentan OCR (optical character recognition) softver za pravljenje elektronskih fajlova od skeniranih dokumenata, PDF fajlova i digitalnih fotografija, koji se mogu editovati i pretraživati. ABBYY FineReader 10 vam omogućava da pristupite podatcima u dokumentima i slikama i transformišete ih u pristupačne informacije kojima možete upravljati.
Misija ABBYY je da poboljša kvalitet života razvijajući tehnologiju baziranu na veštačkoj inteligenciji za efikasnije snimanje, prenos i tranformaciju informacije u pristupačniji i korisniji format. ABBYY softveri omogućavaju korisnicima širom sveta uštedu vremena i lakoću u radu sa dokumentima i tekstovima. ABBYY jezička tehnologija pomaže u eliminaciji komunikacionih barijera dozvoljavajući ljudima komunikaciju na različitim jezicima.

ABBYY FineReader 10 nudi poboljšanu preciznost konvertovanja skoro svih vrsta dokumenata, uključujući i različite tipove kancelarijskih dokumenat, tabela, članaka iz magazina, knjiga, pa čak i faksova i digitalnih fotografija. Sa novom tehnologijom ADRT (Adaptive Document Recognition Technology), FineReader je sposoban da prepozna ne samo tekstove i osnovne forme slike, već i logičnu strukturu dokumenta.

Šta je novo u ABBYY FineReader 10

Baziran na novoj platformi Adaptive Document Recognition Technology (ADRT™), ABBYY FineReader 10 je postao dovoljno inteligentan da automatski dostavi izmenjen dokument u određenoj formi. Takođe je poboljšan sa drugom-generacijom optičkog prepoznavanja oblika digitalnih fotografija (second-generation Digital Camera OCR), nudi nove izlazne formate, podržava Microsoft Windows Vista i Microsoft Office 2007. FineReader 10 je poboljšao nivo prepoznavanja za 35% i formu pamćenja za 32% u poređenju sa prethodnom generacijom softvera.

Nova verzija se dosta fokusirala na krajnjeg korisnika tj. na jednostavnost pri korišćenju softvera. Interfej je koncipiran tako da povećava efikasnost i produktivnost jednostavnim upravljanjem i korišćenjem, predviđanjem koji će sledeći logičan korak da napravi korisnik i redukovanjem broja zahteva za klik mišem za čak 40%.

Probajte besplatno ABBYY FineReader 10 Professional Edition (15-dnevna proba)- nagrađivan OCR softver i uverite se da odgovara vašim potrebama, a softver možete kupiti kod domaćeg ovlašćenog zastupnika firme Romsym Data.

Leave a Reply