Software

ACDSee Photo Manager za 2009

Čuvajte sve vaše digitalne fotografije na jednom mestu,p regledajte vaše fotografije, brzo pronađite najdražu fotografiju i pošaljite je prijateljima preko email-a, štampača ili besplatnog online albuma. Plus: Korekcija crvenih očiju, svetla i još mnogo toga pomoću smart correction alata koji dolase uz novi ACDSee Photo Manager 2009

Organizovanje fotografija

Uštedite vreme na samom startu. Definišite kategorije i ključne reči, postavite rejtinge, podestite imena dokumenata, kreirajte backup i još mnogo toga jednostavnim povlačenjem vašig digitalnih fotografija sa digitalnog fotoaparata ili harddiska.

Jednostavna pretraga

Ne dozvolite više gubljenje vremena prilikom pronalaženja određene fotografije pa čak i ako ih imate na hiljade. Unesite više reči u polje za pretragu kao što su “venčanje crkva” ili ” pas park”, pretražite samo određene datoteke ili pronađite određenu fotografiju sa Quick Search alatom. Koristite opciju Calendar i Events view za pregled fotografija sa rođendana, veridbe i drugih specijalnih prilika. Možete čak da snimite rezultate pretrage za naredno korišćenje.

Jednostavna korekcija

Korigujte vaše fotografije kako bi izgledale još bolje. Instant korekcija osvetljenja, crvenih očiju, boje i još mnogo toga. Ako je vaša fotografija preterano svetla ili tamna koristite Shadow/Higlights alat. Napišite tekst, dodajte ukras ili neki od ponuđenih art efekata kao što je sepia, staklo, mozaik.

I samo napred, budite kreativni: ACDSee 2009 čuva kopije originalnih fotografija tako da uvek možete da se vratite na početak i počnete iznova.

Jednostavno za razmenu

Šaljite fotografije preko email-a nerazmišljajući o veličini file-a. Kreirajte omot za CD, DVD, brošure… Upload-ujte fotografije na website-ove kao što su flickrTM i SmugMug. Pustite slideshow sa vašim fotografijama sa muzičkom pratnjom, menjajte pan i zoom opcije, ubacite crne i bele efekte. SA ACDSee 2009 je veoma jednostavna razmena vaših najboljih snimaka sa celim svetom.

Leave a Reply